Jedan od najvećih domova u St. Bartsu mogao bi biti vaš za 80 miliona dolara

Dobrodošli u raj.

U današnje vreme, s obzirom da je rad na daljinu sve uobičajniji, ljudi mogu raditi sa bilo kog mesta. Jedna od prednosti rada na daljinu je i šansa da se preselimo na slikovitija mesta jer se poslovi sve manje vezuju za samo jedan grad. Oni koji žele da se sklone na novo, rajsko mesto, imaju sreće, jer se jedan od najupečatljivijih domova na ostrvu St. Barts sada može kupiti za samo 80 miliona dolara.

Nazvana Vila Neo, kuća se prostire na 1700 kvadratnih metara, što je čini jednom od najvećih rezidencija na čitavom ostrvu. Prodaje je Dag Barovmen, škotski biznismen koji je osnovao Knox Group of Companies.

Arhitekta Patrik Rafanu, poznati dizajner na St. Bartsu, izgradio je vilu 2018. godine. Jedan od najvažnijih aspekata imovine je njen veličanstven pogled. Nalazi se na brdu, tako da možete uživati u prostranom pogledu na kristalno čistu vodu ostrva. Pošto je kuća izgrađena u elegantnom, savremenom stilu, u skoro svakoj prostoriji postoje veliki prozori. Ukupno ima šest spavaćih soba i deset kupatila, tako da ima mesta za prijatelje i porodicu - ili za smeštaj male grupe ljudi. Jedan od istaknutih arhitektonskih momenata su plutajuće staklene stepenice, ali se ističe i dvorište ispunjeno bambusom i palmama. Takođe ima svu potrebnu opremu: kuhinja je opremljena aparatima Gaggenau, a sala za fitnes ima Technogym sprave.

Naravno, budući da je to dom na ostrvu postoji i prilično impresivan beskonačni bazen, sa prostorom za odmor pored bazena i sunčanje. Još jedan bonus je plaža koja se nalazi u samoj blizini ove impresivne vile.  

Povezane teme