Izuzetno moderno mediteransko imanje može biti vaše za 13,9 miliona dolara

Smešteno u ekskluzivnoj enklavi Cocoplum Coral Gables, jednoj od najbogatijih američkih zajednica, ovo izvanredno moderno mediteransko imanje  može biti vaše za 13,9 miliona dolara.

Ova rezidencija koja oduzima dah nudi vrhunac luksuznog života na obali, spajajući sofisticirani dizajn sa neuporedivim pogodnostima. Vila se prostire na 550 kvadratnih metara, ima šest spavaćih soba i pet kupatila, obezbeđujući dovoljno prostora i za opuštanje i za zabavu. Smešteno na velikoj parceli, imanje se može pohvaliti predivnim vodenim površinama, pružajući direktan pristup spokojnim kanalima koji definišu ovo prestižno naselje.

Po ulasku goste dočekuju visoki plafoni koji pojačavaju osećaj prostora i svetlosti. Prilagođeni svetli enterijeri stvaraju privlačnu atmosferu, dok upadljivo stepenište od belog hrasta služi kao centralna arhitektonska karakteristika. Dizajn otvorenog plana neprimetno povezuje dnevne prostore, povećavajući savremenu privlačnost kuće.

Predivna kuhinja je san svakog ljubitelja kuvanja opremljena vrhunskim Wolf i Sub-Zero uređajima koji zadovoljavaju svaku kulinarsku potrebu. Zidovi od prirodnog kamena i lučni prozori sa slikama dodaju dašak elegancije, čineći ovaj prostor lepim koliko i funkcionalnim.

Primarni apartman nudi privatno utočište za vlasnike kuća. Dvostruki ormari pružaju izobilje prostora, dok kupatilo inspirisano spa centrom obećava opuštanje i podmlađivanje. Privatna terasa sa pogledom na miran kanal upotpunjuje ovu oazu, nudeći zadivljujući pogled i mirno utočište.

Dizajnirano za pronicljive vlasnike, ovo imanje uključuje niz vrhunskih karakteristika. Garaža je opremljena liftovima i sa lakoćom može primiti više vozila. Ljubitelji čamaca će ceniti privatni dok, savršen za istraživanje okolnih plovnih puteva.

Eksterijeri su podjednako impresivni, sa bazenom u stilu odmarališta i sunčalištem okruženim pažljivo uređenim terenima. Bilo da organizujete večeru tokom leta ili uživate u mirnom popodnevu pored bazena, dvorišta pružaju savršen spoj luksuza i zabave.

Sa svojim izuzetnim dizajnom, vrhunskim sadržajima i lokacijom bez premca, ovo moderno mediteransko imanje je izuzetna prilika za one koji traže prestižnu rezidenciju na obali mora.

Luxury Experience