Istorijska vila vredna 45 miliona dolara u Italiji dolazi sa sopstvenim vinogradom i restoranom

Sada možete da živite „la dolce vita“ iz udobnosti svoje idilične italijanske vile.

Smeštena na vrhu onoga što je nekada bilo drevno etrursko selo, ova vila koja izaziva strahopoštovanje prostire se na 40 hektara i nudi slikovit pogled na Sredozemno more. Uključuje glavnu rezidenciju od 1110 kvadratnih metara, dve kuće za goste, kao i vinograd i veliki broj drugih sadržaja. Mada, ništa nije bolje od toga da flaširate svoje vino, koje možete čuvati u vinskom podrumu.

Uzimajući inspiraciju iz Toskane, imanje se nalazi na originalnom rimskom putu i ​​okruženo je bujnim, plodnim terenima. Zamislite vekovna stabla maslina i badema. I da, možete proizvesti svoje ulje. Tu je i voćnjak u kojem ćete imati izbor između šljiva, pomorandži, smokava i limuna koji će biti zreli za branje.

Sveukupno, glavno imanje ima sedam spavaćih soba i osam dodatnih spavaćih soba podeljenih između boravišta za goste od 410 kvadratnih metara. Sa svim ovim prostorom za goste, ne nedostaje ni kupatila. U stvari, ima ih ukupno 19.

Ako planirate da ugostite veliki broj gostiju, na licu mesta postoji privatni restoran koji je opremljen savremenom komercijalnom kuhinjom i dovoljno mesta za do 25 vaših najbližih prijatelja. Posetioci mogu da se druže pored slikovitog otvorenog bazena ili da posete zatvoreni spa centar u rimskom stilu. Spa je opremljen bazenima, saunom, parnom sobom i, naravno, sobama za masažu.

Za vilu u ovom delu Italije, moraćete da izdvojite 43 miliona evra, ali, to je mala cena za ovakav raj. U galeriji pogledajte više fotografija ove predivne istorijske vile u blizini Rima.

Luxury Experience