Imanje u Kalabasasu može biti vaše za 9,5 miliona dolara

Smešteno u živopisnim pejzažima Kalabasasa u Kaliforniji, trospratno imanje poznato kao Soho koje oduzima dah pronalazi svoje savršeno mesto...

Sa panoramskim pogledom na veličanstvene planine Santa Monika, ova zapanjujuća vila će krasiti aukcijski blok počevši od 7. marta, zahvaljujući Concierge Auctions.  

Smešten u ekskluzivnoj enklavi Malibu Valley Estates, Soho je jedan od samo 26 domova u ovoj prestižnoj zajednici. Sa 830 kvadratnih metara suncem okupanog životnog prostora koji se prostire na dva hektara, ova rezidencija nudi besprekorni spoj moderne sofisticiranosti i prirodne lepote. Elegantan arhitektonski dizajn, zajedno sa prostranim pogledom na kanjon, postavlja pozornicu za životni stil neuporedivog luksuza.

Uđite unutra i dočekaće vas prostran životni prostor okarakterisan visokim plafonima i obiljem prirodnog svetla. Srce doma je kuhinja, savršena za kulinarske entuzijaste i zabavljače. Glavna spavaća soba odiše raskošom, sa udobnim kaminom i privatnim balkonom sa kojeg se pruža pogled na okolni pejzaž. Sa šest spavaćih soba, 6 kupatila, kućnim bioskopom i teretanom, Soho pruža sve što je potrebno za prefinjen i luksuzan život.

Pogodnosti na otvorenom pariraju enterijeru, sa infinity bazenom, ognjištem, prostorom za sunčanje i otvorenom kuhinjom i barom koji pozivaju stanare da se prepuste tipičnom kalifornijskom načinu života. Bilo da organizujete večere pod zvezdama ili se opuštate u miru usred bujnog okruženja, ovo imanje nudi oazu opuštanja i zabave.

Pored svojih raskošnih pogodnosti, Soho ima koristi od svoje poželjne lokacije u Kalabasasu. Poznat po svojim slavnim stanovnicima i živahnim događajima u zajednici, uključujući festivale, koncerte i umetničke izložbe, grad predstavlja oličenje luksuznog života u svom najboljem izdanju. Štaviše, blizina poznatih plaža Malibua, udaljenih samo 15 minuta vožnje, pruža beskrajne mogućnosti za avanture na obali.

Za one koji traže oličenje luksuznog života, Soho predstavlja priliku bez premca da poseduju deo kalifornijskog raja. Sa cenom od 9,5 miliona dolara, ova aukcija obećava da će privući pronicljive kupce koji žele da podignu svoj životni stil usred sjaja planina Santa Monika.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience