Imanje na ostrvu Bej Harbor od 23 miliona dolara je svedočanstvo luksuznog života

Imanje od 22,95 miliona dolara sa prostranom parcelom od 1316 kvadratnih metara i preko 820 kvadratnih metara pažljivo dizajniranih enterijera, spremno je da postavi rekord u oblasti Bej Harbor.

Dizajnirano od strane SDH Studio Architecture + Design ovo raskošno imanje predstavlja izlog organske moderne estetike, pedantne izrade i prelepih pogleda na zaliv. Kombinacija ovih elemenata stvara jedinstven i vizuelno zapanjujući dom koji se ističe u svojoj klasi.

Inovativni plan rezidencije obuhvata 8 spavaćih soba, 10 kupatila, kancelariju i medijski prostor. Ovaj promišljeni raspored obezbeđuje savršen balans između privatnosti i zabave. Enterijer se može pohvaliti besprekornim pločama od travertina koje stvarajući sofisticiranu i prijatnu atmosferu u celom domu.

Popnite se plutajućim stepeništem od belog hrasta na gornji nivo, gde vas čeka šest spavaćih soba, salon sa susednim šankom za doručak i impresivan primarni apartman. Primarni apartman ima duple ormare i terasu koja uokviruje zadivljujući pogled na zaliv i sjaj zalazaka sunca. Na donjem nivou nalazi se elegantna kuhinja za zabavu opremljena najsavremenijim aparatima, dopunjena sekundarnom pripremnom kuhinjom za besprekornu funkcionalnost. Dve dodatne spavaće sobe, centralni bar i vinski ormar upotpunjuju intimne postavke dnevnog boravka donjeg nivoa.

Privlačnost ove rezidencije proteže se dalje od njenih enterijera do spoljašnjeg prostora, nudeći iskustvo u stilu odmarališta. Luksuzni bazen i spa centar, bujno uređenje i izuzetna letnja kuhinja sa kabinom za kupanje čine otvoreni prostor savršenim za opuštanje i zabavu.

Smeštena u Bej Harboru ova rezidencija zaista nudi najbolje od oba sveta. Kombinacija luksuzne kuće i idealne lokacije čine ovu vilu traženom za one koji traže oličenje luksuznog života.

Luxury Experience