Imanje iz filma sa Merilin Monro sada može biti vaše za 16 miliona dolara

Dok se mnoge privatne kuće koje su se pojavljivale u igranim filmovima i TV serijama nalaze u Los Anđelesu (očigledno), to nije uvek slučaj, jer se snimanja često održavaju na različitim lokacijama kako bi se dobio neki autentični „ukus“.

Za film „Bus Stop“ u kom je igrala Merilin Monro na primer, ekipa je snimala scene u staroj prodavnici u Ajdahu. Ta prodavnica je od tada preuređena u kuću za goste i sada je deo većeg, savremenog imanja koje je upravo izašlo na tržište za 16 miliona dolara.

Rezidencija je poznatija među fanovima Monro kao Grace's Diner. U filmu, to je mesto gde se likovi Boregard Deker (kog igra Don Mari) i Virdžil Blesing (Artur O’Konel) zaustavljaju na putu do Feniksa. Pošto idu autobusom da stignu tamo, na mnogo načina sadašnja kuća za goste bila je glavna autobuska stanica. Dvojac se vraća u restoran na povratku u Montanu nakon što je upoznao Monro, koja glumi Čeri, pevačicu.

Kuća za goste sada izgleda malo drugačije nego tada, posebno zato što više nije prodavnica. Danas je to dvokrevetna loža sa dva kupatila koja je odlična za smeštaj prijatelja i porodice (naročito ako su obožavatelji Merilin Monro). Nalazi se na oko 12 hektara privatnog zemljišta.

Tu je i glavna vila imanja u kojoj će budući vlasnici verovatno provoditi najviše vremena. Kuća od 620 kvadratnih metara ima pet spavaćih soba i ima mnogo savremeniji izgled od mnogih drugih porodičnih kompleksa u ovoj oblasti. Prostori za zabavu na otvorenom pružaju odličan pogled na okolne planine bez obzira gde se nalazite na imanju.

Na listi se nalazi i Party Barn – štala za zabave (da, zaista se tako zove), koja je više za velika, bučna okupljanja nego za smeštaj konja ili druge stoke. Pravi uživaoci mogu da žive ovde, jer je opremljena spavaćom sobom, kupatilom i kuhinjom.

Jedna od najvećih prednosti života ovde, izvan njegovih bioskopskih veza, je pejzaž. Na imanju postoji više privatnih ribnjaka, a nalazi se severno od Kečuma, tako da ste daleko od bilo kog zaista velikog grada. Savršeno za miran odmor.