Imanje inspirisano Toskanom može biti vaše uz besplatno putovanje na jezero Komo

Šta kažete na epsko putovanje sa svojim imanjem inspirisanim Toskanom?

Ako prodavac ove vile projektovane u toskanskom stilu dobije punu cenu od 18 miliona dolara, platiće budućem vlasniku putovanje od 100.000 dolara u Portofino i jezero Komo.

Iako nismo sigurni koji deo je uzbudljiviji, da li sama vila ili putovanje, počećemo od veličanstvenog imanja koje se prostire na impresivnih 1300 kvadratnih metara i nalazi se na parceli od skoro 1,5 hektara.

Nazvana Vila Serenija, ova veličanstvena kalifornijska rezidencija inspirisana je toskanskim stilom zahvaljujući dizajneru Džejmsu Ringu. Zamislite krečnjačke podove, ručno klesane plafone od masivnih greda i predivne terase. Enterijer vile raspolaže sa šest spavaćih soba i 10 kupatila, uključujući dva primarna apartmana koji gledaju na planine Santa Monike.

Imanje otporno na paparace ima niz luksuznih pogodnosti koje biste očekivali od imanja ovog kalibra, zajedno sa nekim dodacima koji se ređe viđaju. Među uobičajenim pratećim sadržajima su bioskop za 15 osoba, bazen i vinski podrum sa kontrolisanom temperaturom za 800 boca vina.

S druge strane, tu je akvarijum sa slanom vodom od 500 galona i jezero Koi sa ugrađenim vodopadom. Vila raspolaže i tajnom „džentlmenskom kancelarijom“. To znači da police za knjige služe kao ulaz u posebnu sobu. Tamo ćete naći 200 godina stare plafone sa drvenim gredama i najsavremeniju kuhinju na otvorenom.

Ukoliko se pitate šta vas očekuje na putovanju od 100.000 dolara, reč je o 11-dnevnoj avanturi koja uključuje avionske karte, smeštaj u hotel sa pet zvezdica i razne aktivnosti. Putovanje počinje letom prve klase. Nakon sletanja u Portofino, Belmond Spendido Mare će služiti kao matična baza dok uživate u svemu, od privatne vožnje jahtom do časa kuvanja i uživanja u zalascima sunca. Šestog dana ćete se uputiti do Grand hotela Tremeco u italijanskom jezerskom regionu gde su na meniju privatni obilazak čamcem jezera Komo, vožnja helikopterom do jezera Mađore i krstarenje obalom.

Klikom na galeriju pogledajte kako izgledaju enterijeri Vile Serenije.

Luxury Experience