Vila na Beverli Hilsu vredna 22 miliona dolara dolazi sa sopstvenim gvozdenim prestolom

Ako volite Igru prestola, čeka vas prava poslastica.

Prošlog oktobra, Robert i Kristal Rivani počeli su da iznajmljuju svoju vilu na Beverli Hilsu, sa dekoracijom koja je inspirisana serijama Igra prestola i Hari Poter, za 150.000 dolara mesečno. Bilo je potrebno nekoliko godina i otprilike 4 miliona dolara da se dom transformiše u ćudljivo imanje kakvo je danas.

Ali sada ova luksuzna vila može biti vaša po ceni od 22 miliona dolara i idealna je za svakoga ko bi uživao u životu kao plemić srednjovekovne kraljevske porodice. Imanje se prostire na 1,7 hektara, a glavna vila se meri 1500 kvadratnih metara sa sedam spavaćih soba.

Izvanredne karakteristike uključuju „Veliku salu“ sa trostrukim visokim plafonima, profesionalnu kuhinju, prilagođeni bar, spa i porodičnu sobu koja podseća na zatvorenu baštu. Ogromna replika gvozdenog trona viđena u Igri prestola, koji podseća na onaj iz Hogvortsa, takođe privlači pažnju. Još jedan detalj koji će vas oduševiti je 250 godina star austrijski crkveni oltar vredan 45.000 dolara koji služi kao uzglavlje u glavnoj spavaćoj sobi.

Eksterijer kuće sadrži bazen, salone i natkrivenu terasu, pored sportskog terena i podrumske garaže za šest automobila.

Luxury Experience