Hidden Rock - vrhunski pustinjski život u jugozapadnoj Juti

Hidden Rock predstavio je svoj najnoviji projekat u mirnom pejzažu okruga Vašington u jugozapadnoj Juti.

Moccasin Flats, kolekcija od tri vrhunske pustinjske kuće, neprimetno spaja luksuzni život sa sirovom lepotom pustinje. Sa početnom cenom od 8,5 miliona dolara, ovi domovi nude jedinstveno i pažljivo odabrano iskustvo, kombinujući vrhunski dizajn, održive prakse i posvećenost očuvanju prirodnog okruženja.

U saradnji sa arhitektonskom firmom Woods + Dangaran sa sedištem u Kaliforniji, Hidden Rock je oživeo Moccasin Flats. Inspirisan očaravajućim pustinjskim pejzažom, svaki dom je svedočanstvo promišljenog dizajna i integracije sa okolinom. Eksterijer, sa zidovima od gipsa koji oponašaju boju i teksturu pustinjskog tla, pruža vlasnicima kuća osećaj privatnosti dok se neprimetno uklapa u svoje okruženje.

Moccasin Flats prevazilaze estetiku, dajući prioritet održivosti u svom dizajnu. Rezidencije opremljene solarnom energijom su strateški izgrađene oko stena, minimizirajući narušavanje zemljišta. Materijali lokalnog porekla, kao što je beton proizveden u krugu od 8 kilometara, dodatno smanjuju ekološki otisak. Pažljiva orijentacija domova dalje od direktne sunčeve svetlosti obezbeđuje nižu potrošnju energije, doprinoseći zelenijem i efikasnijem životnom prostoru.

Po ulasku u stanove Moccasin, stanare dočekuju enterijeri ispunjeni prirodnim svetlom koje struji kroz prozore od poda do plafona. Otvoreni životni prostori i visoki plafoni stvaraju prozračnu atmosferu, dopunjenu pažljivo postavljenim atrijumima, krovnim prozorima i staklenim nebeskim mostovima. Kuhinje, dizajnirane za zabavu, mogu se pohvaliti lepo uređenim ostrvima i gledaju na trpezarijske i dnevne prostore ispunjene svetlom. Primarni apartmani, koji podsećaju na privatne oaze, imaju bronzane elemente, duple toalete i kade za opuštanje.

Moccasin Flats podstiče životni stil tokom cele godine svojim otvorenim prostorima ispunjenim pogodnostima. Od kuhinja i trpezarija na otvorenom do ognjišta, garnitura za sedenje i bazena sa kontrolisanom temperaturom, stanari mogu uživati u spokoju pustinjskog pejzaža. Stakleni prozori i vrata od poda do plafona stvaraju besprekornu vezu između života u zatvorenom i na otvorenom.

Hidden Rock nudi iskustvo života po sistemu ključ u ruke. Svaki dom je u potpunosti opremljen Woods + Dangaran, omogućavajući budućim kupcima da se usele sa lakoćom i uživaju u luksuznim pogodnostima od prvog dana. Promišljena integracija sistema kućne automatizacije, praćenje sezonskih obrazaca i prilagođavanje solarnom satu, osigurava optimalan komfor tokom cele godine.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience