Hibiscus Estate Residence: vila vredna 16 miliona dolara za trajni luksuzni odmor

Od Green Turtle Cay do Coco Plum Beach, Bahami su dugo bili luksuzno utočište za odmor za milijardere, ali i za one koji nisu turisti.

Sada je tu primamljiva nova vila na plaži koja će vaš odmor učiniti trajnim. Nazvana Hibiscus Estate Residence, vila vredna 16 miliona dolara nalazi se na privatnom ostrvu Montage Cay. To je jedna od 47 savremenih kuća koje na ostrvu od 53 hektara razvija Montage Hotels & Resorts, u partnerstvu sa Sterling Global Financial.

Vila se prostire na 615 kvadratnih metara i dizajnirali su je kalifornijski arhitekta Robert Glejzier i dizajnerska firma Gensler iz Njujorka. Sastoji se od pet spavaćih soba, pet kupatila nalik na spa i potpuno je uređena tako da imate jednu stvar manje o kojoj morate da brinete kada zaključujete ugovor o kupovini.

Nagrađivani studio DesignAgency fokusirao se na enterijere kuće, koji imaju 4m visoke zasvođene plafone i staklene zidove, zajedno sa trpezarijom i kuhinjom na otvorenom.

Kao što biste i očekivali, rezidencija ima uređaje visoke tehnologije, uključujući Wolf i Sub Zero aparate. Dva prostrana glavna apartmana nude privatne otvorene terase i baštenske tuševe koji naglašavaju filozofiju inspirisanu prirodom.

Na otvorenom, prostrane natkrivene terase i paviljoni povećavaju životni prostor u Hibiscus Estate Residence na impresivnih 790 kvadratnih metara. Kuća je okružena bujnim tropskim vrtovima radi privatnosti i ima osvežavajući infinity bazen sa salonom koji gleda na duboko plavo more iz dvorišta. U međuvremenu, potpuno opremljena kuhinja na otvorenom učiniće okupljanje uz roštilj omiljenom navikom stanara. Rezidencijom upravlja Montage International, što znači da ćete dobiti pogodnosti u hotelskom stilu kao što je održavanje domaćinstva.

Pored toga, kupovina imovine vredne više od 750.000 dolara na karipskom ostrvu takođe vas kvalifikuje da se prijavite za stalni boravak. Da biste podneli prijavu za pridruživanje rajskoj listi, možete kontaktirati predstavnike u Montage Cay Residences.