Futurističke kule Katara dizajnirane su da izgledaju kao ukršteni mačevi

Većina zemalja Bliskog istoka razume citat: „Nikad nemate drugu priliku da ostavite dobar prvi utisak.“ To objašnjava zašto one ne samo da ostavljaju odličan utisak, već i dugotrajan!

Izreka oživljava sa The Katara Towers u zelenoj četvrti grada, Lusail! Ukrštene poput mačeva, dve kule odaju luksuzni omaž državnom grbu Katara. Građevine ispunjava oličenje luksuznog života - Fermont Doha i Raffles. Prostrano područje od 300.000 kvadratnih metara podeljeno je između dva hotela sa 5 i 6 zvezdica.

Raffles je luksuzni hotel sa apartmanima koji imaju predivan pogled na zaliv i centar grada. Većina od 132 apartmana nudi privatnu otvorenu terasu opremljenu uslugom ličnog batlera koji zadovoljava sve potrebe gostiju. Dok su svi apartmani neverovatno dobro dizajnirani, tematski apartmani poput pariskog - Parisian suite, koji podseća na Haussmann apartman u Sen Žermen de Pre, nude dodatni dodir sofisticiranosti i šarma. Vrhunska pogodnost je u kraljevskom apartmanu, koji zauzima dva sprata. Kupolasti plafoni dvostruke visine i mnoge mogućnosti za zabavu, kao što su igraonica i bioskop, impresioniraju VIP osobe, dok ovaj apartman nudi čak i lični spa centar, zajedno sa hamamom.

Ako niste baš spremni da se potrošite novac na Kraljevski apartman, ne brinite! Raffles ima mnogo javnih prostora koji će vas odvesti u svet luksuza i uživanja, dajući vam primamljiv ukus kako bi bilo živeti kao VIP.

Druga ekstravagantna polovina The Katara Towers inspirisana je lokacijom na obali. Oštra bela dekoracija, lagan i prozračan osećaj sa dodirom bujnosti nalazi se u svakoj od 361 sobe i apartmana Fairmont Doha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jose C De Oliveira (@zecdo)

Fairmont Gold je hotel-u-hotelu koji nudi pogodnosti kao što su namenske usluge batlera, ekskluzivni bazen i pristup salonu. Sa pet inovativnih restorana, vrhunskim fitnes centrom i spa sadržajima svetske klase, Fairmont Doha je zaista izuzetan. Oba hotela su pod upravom kompanije Accor i otvoreni su 2022. godine u isto vreme kada se održalo Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru.

Luxury Experience