Four Seasons predstavlja sofisticirani stambeni projekat u Las Vegasu

Four Seasons se udružio sa Azure Resorts & Hotels and Luxus Developments kako bi najavio predstojeći samostalni stambeni projekat u Las Vegasu, koji bi trebalo da primi stanare 2026.

Four Seasons Private Residences Las Vegas će se nalaziti unutar zajednice MacDonald Highlands – privatne oaze od 4,5 hektara koja se nalazi u Hendersonu – samo nekoliko minuta udaljena od zabave svetske klase, finih restorana i luksuznih prodavnica koje Las Vegas može da ponudi.

Ovaj uzbudljivi novi projekat će sadržati višespratnicu sa zadivljujućim panoramskim pogledom, zajedno sa šest samostalnih vila u porodičnom stilu. Dizajniran sa savremenom pustinjskom estetikom, ovaj kosmopolitski stil života biće dopunjen sadržajima inspirisanim odmaralištem i luksuznim životom sa potpunom uslugom i pažnjom po kojoj je Four Seasons poznat.

Four Seasons Private Residences Las Vegas je projekat koji potpisuje renomirana arhitektonska firma Wimberly Allison Tong & Goo (WATG), poznata po svojim inovativnim i vizionarskim kreacijama.

Savremene rezidencije u Four Seasons Private Residences Las Vegas će ponuditi neuporedivo životno iskustvo sa zadivljujućim pogledom na Las Vegas Strip. U rasponu od 213 do 678 kvadratnih metara i 46 do 464 kvadratna metra, ove rezidencije će obezbediti ekspanzivne životne prostore sa promišljenim dodacima kao što su poluprivatni liftovi, privatne garaže i potpuno opremljeni enterijeri, pružajući vlasnicima iskustvo po sistemu ključ u ruke.

Štaviše, svaka rezidencija će imati prilagodljive terase sa otvorenim kuhinjama, prostore za društvena okupljanja i trpezarije, pružajući vlasnicima besprekoran život i stil u enterijeru i eksterijeru.

Predstojeće luksuzne rezidencije će ponuditi prepoznatljivi restoran i vinski bar Noble Heights, koji će stanarima i lokalnim stanovnicima pružiti izuzetno iskustvo. Noble Heights će postati sidro zajednice, nudeći neuporedivu kulinarsku ponudu uz mogućnosti za ručavanje na otvorenom. Kulinarsko iskustvo u Noble Heights restoranu biće usredsređeno na ranč, more i farmu sa pažljivo odabranim izborom najfinijih sastojaka. Uzvišeni meni će biti upotpunjen bogatim izborom koktela, koji će obezbediti kompletan doživljaj.

Direktor rezidencija i posvećen tim Four Seasons pružiće stanarima okruženje koje obiluje pogodnostima i uslugama kao što su privatni kuvari, privatni vinski podrumi, bazeni u odmaralištu na više nivoa, travnjak za događaje na otvorenom, ketering usluge, spa za kućne ljubimce, sala za sastanke, biblioteka, soba za projekcije i mnoštvo wellness sadržaja kao što su teretana sa kompletnom uslugom i spa centar opremljen saunom, parnim kupatilom, hidromasažnom kadom, više privatnih soba za tretmane i ličnim programima obuke.

Potencijalni stanari Four Seasons Private Residences Las Vegas mogu uživati u lakom pristupu slikovitim stazama za šetnju. Pored toga, imaće pristup ekskluzivnom Dragon Ridge kantri klubu, koji nudi privatne objekte za golf, plivanje i tenis.

Luxury Experience