Fantastična nova vila na Beverli Hilsu

Ova novodizajnirana vila na Beverli Hilsu ima fantastičan pogled na svoje bajkovito okruženje.

Gosti koji dolaze u ovu vilu, pozdravljeni su skulpturom od Carrera mermera, koja je delo Ričarda Erdmana, dok parking za automobile sadrži gramofon, koji identifikuje svaki automobil, rotira ga do željene pozicije i omogućava vozaču da sa lakoćom krene gde god da je pošao. Predivni sivi eksterijer vile je akcentovan belim detaljima, dok sasvim staklena ulazna vrata i njihova okolina svim gostima žele dobrodošlicu. Unutar, centralni volumen je dodatno otvoren svetlarnikom, koji predstavlja moderni pristup tradicionalnom dvorištu.

Kada već govorimo o dvorištu, moramo napomenuti da je ono spušteno, pa se i prostorije koje se nalaze ispod nivoa otvaraju prema njima. Na taj način, podrum koji bi inače bio mračan, postao je osvetljen i okarakterisan je fantastičnim pogledom. Veliki svetlarnik odvlači fokus prema gore, tako da ovaj vertikalni volumen sadrži i dinamiku. Arhitekte koje su radile na kreaciji ove kuće, sarađivale su sa dizajnerima enterijera, McCormick & Wright, kako bi zajedno stvorili luksuzu i modernu atmosferu.

Osunčani atrijum ove vile okružen je kuhinjom, dnevnom sobom i trpezarijom. U dnevnoj sobi, nameštaj je aranžiran tako da se sa svakog mesta za sedenje može uživati u pogledu i toplini kamina. U zadnjem delu kuće, dva zida od stakla se otvaraju, pružajući tako lak pristup bazenu i dvorištu. Osim toga, ovaj posed se proteže u V obliku, a na njegovoj najudaljenijoj tački nalazi se ugradni krug za sedenje oko logorske vatre.

Akrilni zid koji deli spa i bazen, staze za šetanje preko vode i posebno osvetljenje su definitvno elementi koji krase ovaj prostor, dajući mu vizuelno interesovanje i stil. U enterijeru, čisto bela kuhinjska ostrva i elementi su minimalistički u svom dizajnu, dok svetlarnik dodaje još više prirodnog osvetljenja u ovaj prostor. U glavnoj spavaćoj sobi, prostor iznad kreveta dekorisan je slikom Džejmsa Naresa, dok se nasuprot kreveta nalazi kamin, nadomak kliznih staklenih vrata koja je otvaraju prema dvorištu.

Glavno kupatilo sadrži ogromni ugradni tuš, dok se pored njega nalazi i samostojeća kada, kao i umivaonik sa fantastično osvetljenim kupatilom. Okolne prostorije su teretana i soba za dizanje tegova, salon sa masažnim stolom, kupatilo sa parnim tušem, simulator za golf i bioskop sa osam sedišta.