Epska vila sa akva parkom u stilu Vegasa

Želite Diznilend u dvorištu? Ovo je vila za vas!

Smešteno u srcu zapadnog Masačusetsa, prostrano imanje nudi niz vrhunskih pogodnosti koje će se svideti bogatima, ali je imalo prilično skroman početak.

Prvobitno je imanje bilo opremljeno samo jednom malom kućom u kolonijalnom stilu koji je pokojni osnivač kompanije Yankee Candle kupio za 144.000 dolara 1984. godine. Nekoliko godina kasnije, kralj sveća je stekao dovoljno novca i kupio imanje u blizini kako bi proširio prvobitnu parcelu od 1,84 hektara. Sin osnivača, Majkl „Mik“ Kitredž, sada prodaje parcelu od 60 jutara sa sopstvenim dvorištem za 23 miliona dolara.

Smešteno u ruralnom gradu Leveret, imanje se sastoji od osam odvojenih struktura koje zajedno pružaju ogromnih 12.000 kvadratnih metara životnog prostora sa 16 spavaćih soba. Završena 2010. godine, glavna kuća od 2500 kvadratnih metara uključuje šest spavaćih soba, četiri trpezarije, veliku sobu na tri nivoa i ne manje od 11 kamina. Kuhinja je sjajna koliko možete zamisliti i ima pet kuhinjskih ostrva. Tu je i komercijalna kuhinja na donjem nivou sa sedam sudopera. Povrh svega, kuća sadrži kućni bioskop sa 10 sedišta i ne jedan već dva vinska podruma.

Na drugim mestima na imanju, naći ćete nekoliko pansiona, dve garaže za automobile koje mogu da prime vaših 80 cenjenih vozila, klupsku kuću, otvoreni bazen i trpezariju na otvorenom sa kuhinjom i barom.

Neverovatno imanje ima svoj akva park koji je inspirisan hotelom Bellagio u Vegasu. Zamislite plafone oslikane oblacima, tobogane, vodopade i palme. Vodeni park je smešten je u „spa zgradi“ od 5500 kvadratnih metara koja je izgrađena kasnih 1990-ih.

Spa zgrada takođe uključuje kuglanu sa tri staze, teretanu od 400 kvadratnih metara, sobe za masažu i odvojene zatvorene košarkaške/teniske terene. Jedan od četiri teniska terena služi kao koncertna dvorana sa hrastovim barom, kamenim kaminom i binom od 400 kvadratnih metara.

Luxury Experience