Elegantna vila vredna 16,5 miliona dolara inspirisana je modernim hiperautomobilima

Futuristička vila od 740 kvadratnih metara dolazi sa garažom za tri automobila, naravno.

Smeštena u otmenoj četvrti Bel Er, moderna vila koju je dizajnirala kompanija Arshia Architects odražava dizajn elegantnih hiperautomobila, poput Pininfarina Battista ili Mercedes-AMG One.

Smeštena na imanju od oko 1000 kvadratnih metara, upečatljiva vila na dva nivoa ima vijugave linije i staklene površine poput najboljih četvorotočkaša, ali za razliku od automobila nudi četiri spavaće sobe i pet kupatila.

Kada zakoračite u vilu dočekaće vas veliki otvoreni životni prostor i prostorije koje se „ulivaju“ jedna u drugu zahvaljujući centralnom stepeništu sa pozadinskim osvetljenjem i staklenom liftu bez okvira. Možete očekivati visoke plafone svuda, zajedno sa mermernim kaminom i elegantnim savremenim nameštajem.

Na donjem nivou, koji je inspirisan McLaren automobilima očekuje vas porodična soba, formalni trpezarijski prostor, kancelarija i gostinjska spavaća soba sa sopstvenim kupatilom. Obližnja kuhinja opremljena je Doca NYC ormarićima i luksuznim detaljima od oraha.  

Gornji nivo obuhvata raskošne spavaće sobe. Primarna spavaća soba ima staklene ormare sa integrisanim osvetljenjem, prozore od poda do plafona i zasebnu dnevnu sobu. Dve dodatne spavaće sobe za goste takođe dolaze u kompletu sa staklenim plakarima i sopstvenim apartmanima.

Još jedan vrhunac ove neobične vile je podrum nalik muzeju. Unutar svoja četiri crna betonska zida, naći ćete visokotehnološki kućni bioskop koji je savršen za prijatne filmske večeri. Nasuprot tome, krovna terasa okupana suncem, koja se nalazi jedan sprat iznad otvorenog bazena, nudi vrhunske vidike u kojima možete uživati dok ispijate koktele. Pored toga, imanje poseduje garažu za tri automobila, kao i bašte ukrašene ogromnim kamenjem iz Arizone.

Luxury Experience