Dve vile na Floridi izgrađene za braću blizance prodaju se za 54 miliona dolara

Udvostručite vile, udvostručite zabavu!

Dve vile jedna pored druge u Fort Loderdejlu, izgrađene za braću blizance i njihove porodice, upravo su zajedno izašle na tržište za 54 miliona dolara. Kuće u francuskom stilu nalaze se jedna naspram druge na više od 11 hektara zelene zemlje, a razdvaja ih samo veštačko jezero.

Robert Levin je živeo u većoj kući sa suprugom Lizom i njihove četiri ćerke. Rezidencija na otvorenom prostire se na skoro 1700 kvadratnih metara i uključuje sedam spavaćih soba, osam kupatila, spavaću sobu za osoblje, dva kupatila i pansion. Preko puta, Robertov brat blizanac Harli Levin i njegova dva sina živeli su u samo nešto manjoj vili od 1500 kvadratnih metara koja se nalazi na 3,6 hektara i sadrži pet spavaćih soba i šest kupatila.

Kuće je dizajnirao arhitekta Džefri Dangan i završene su 2020. godine, prema rečima agenata. Obe imaju neutralan dizajn enterijera Džoša Fejna iz Fein Zalkin Interiors. Za veći dom, Fejn je dizajnirao niz visokih soba ukrašenih prirodnim materijalima, uključujući podove od krečnjaka, plafone od francuskog hrasta i prilagođeno kameno stepenište. Velika soba dvostruke visine vodi do prostora za sedenje na otvorenom pored bazena. Napravljena za zabavu, trpezariju može da primi do 18 ljudi, a u kuhinji ćete pronaći vrhunske uređaje i ormane od hrastovog drveta po meri. Primarna spavaća soba na prvom spratu je isto tako vrhunska i sadrži masivni ormar, kao i sopstveno kupatilo sa pogledom na privatni vrt, kadu i mermerni tuš. Veći dom takođe nudi pozorište, kancelarijske prostore, spoljnu kuhinju, dve odvojene garaže za tri automobila i industrijski generator koji može da napaja ceo dom.

Iako ima sličnu estetiku, manja vila ima svoj jedinstven sadržaj. Prostrana dnevna soba ima dva velika lustera i prilagođeni zid kamina od crnog granita koji je u skladu sa knjigama. Veliki akvarijum odvaja taj prostor i elegantnu trpezariju, koja može da primi 20 ljudi.

Primarna spavaća soba manje vile ima podove od tvrdog drveta, dnevnu sobu, zidnu oblogu od drvenog furnira, garderobni ormar i skriveni TV projektor na plafonu. Primarno kupatilo ima veliki parni tuš sa kliznim vratima koja se otvaraju do potpunog spoljašnjeg tuša pored kade. Ostale posebne pogodnosti uključuju tri Sub-Zero rashladne komore za vino, otvoreni bazen, natkriveni dnevni boravak, igraonicu i dovoljno parkinga u garaži za četiri automobila.

U galeriji pogledajte kako izgledaju ove predivne vile koje mogu biti vaše za 54 miliona dolara!

Luxury Experience