Dubai dobija neboder sa 271 bazenom

Novi koncept hotela dolazi u Dubai ove godine…

U samom srcu jednog od relativno novih delova Dubaija, Jumeirah Village Circle, kružni toranj sa šezdeset jednim spratom planira da unese novu dimenziju u sektor gostoljubivosti ovog grada. FIVE Jumeirah Village Dubai by FIVE Holdings upravo su najavili da će ovaj posed sadržati hotelske sobe, apartmane i rezidencijalne jedinice. Jedinstveni element ovog zdanja svakako je činjenica da će svaka od 221 jednosobne i dvosobne stambene jedinice, kao i 33 četvorosobna stana, posedovati svoje privatne bazene. Ukupno, toranj će posedovati 271 bazen.

Prema slikama koje su nam dostupne, možemo zaključiti da će u ponudi biti i panoramski pogled na Dubai, kao i pogled na bazen vašeg komšije sa nižeg sprata. Ipak, ako vam nedostatak privatnosti u ovom smislu ne smeta toliko, a želite da uživate u svemu drugom što vam ova zgrada nudi, verujemo da ćete biti oduševljeni. Sigurni smo da će svi budući stanari biti oduševljeni bogatim baštama, jer građevina poseduje svoju “vertikalnu mikro klimu koja sadrži preko 50.000 kvadrata faune”, što je svakako dobrodošla promena u pustinjskom okruženju zaliva.

Genije koji stoji iza ovog dizajna, jeste CEO Real Estate Development kompanije, Nabil Akiki. Njegov dizajn je patentiran i zaštićen u 168 zemalja. I dok su brojne osobine ovog poseda impresivne, mnogi ljudi nisu sigurni da je dobro protraćiti tu količinu prostora, dok su neki zabrinuti zbog nedostatka privatnosti.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living