Dom u Palm Springsu sa mediteranskom estetikom

U svetu u kome su mir i harmonija veoma traženi, ovaj dom u Palm Springsu kombinuje klasičnu arhitekturu sa elegantnim enterijerom.

Nalazi se u poznatom delu grada Movie Colony, u blizini pustinje, gde su svoje vile nekada imale zvezde poput Merilin Monro, Frenka Sinatre i Tonija Kertisa.

Dizajn enterijera uradio je Lolo Interiors, izbegavajući ekscese koji se ponekad mogu naći u sličnim vilama u okolini. Dizajnerski tim je odabrao prirodne materijale i boje sa mediteranskom inspiracijom. Tako neutralne boje i materijali u kombinaciji sa baštom, bazenom, palmama i kaktusima pretvaraju prostor u oazu mira.

Dom, u tradicionalnoj američkoj arhitekturi, obuhvata prirodno okruženje Palm Springsa, dok prostrana dnevna soba i veliki prozori omogućavaju prirodnom svetlu da prožima prostore. Neutralne boje zidova i podova stvaraju osećaj smirenosti i jednostavnosti, dok prirodni materijali kao što su drvo i kamen daju osećaj jedinstva sa okolinom.

Vrt je centar kuće, gde je prisustvo bazena kombinovano sa jednostavnom i elegantnom dekoracijom. Palme i kaktusi daju egzotični štih i stvaraju oazu mira i opuštanja.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience