Dom iz snova postaje „jedno“ sa letnjim okruženjem u Los Anđelesu

Jeremiah Brent i Nate Berkus su najuticajniji i najuspešniji blizancu u svetu dizajna.

Zajedno u životu, zajedno na poslu, pronašli su zajedničke „kodove“ komunikacije i vrlo dobro znaju kako da stvore impresivne dizajne - u zavisnosti od zahteva kupaca, ali uvek sa istom ljubavlju i posvećenošću arhitekturi.

Pošto su nekoliko puta dokazali svoj talenat, ono što ih izdvaja na polju dizajna je njihovo insistiranje na kombinovanju prirodnih lepota sa prefinjenom estetikom i modernim linijama. Usklađujući luksuzni dizajn sa strogošću i modernim minimalizmom, nedavno su završili dizajn kuće iz snova u Los Anđelesu, gde je njihov čitav univerzum dizajna predstavljen na najbolji mogući način.

Kuća je smeštena u ambijentu koji kao da je došao iz bajke: zelena oaza koja menja boje prema godišnjim dobima, malo dalje od mora. Pejzaž više liči na privatni prostor, jer su kuće oko njega zaista minimalističke. Možda je ovo čarolija ovog mesta: mir i spokoj koji pruža onima koji tamo provode svoj odmor.

Ona pripada porodici, koja je zatražila od arhitekata da stvore okruženje puno svetlosti i "života" ukrašeno najnovijim dekorativnim elementima u kombinaciji sa vanvremenskim dodirima i referencama iz prirode. U većini delova kuće drvo dominira u veoma svetloj i "slatkoj" nijansi. Svetle boje takođe imaju vodeću ulogu, pa svaka tačka emituje „živost“.

Sa velikim prozorima izabranim kako bi kuća mogla postane „jedno“ sa spoljnim okruženjem, u isto vreme neutralne zemljane boje daju potrebnu svetlost iz sobe u sobu, dok neke smelije stvaraju dimenziju, moderan karakter i dodatno interesovanje.

Najsavremeniji i potpuno funkcionalni, svi prostori fantastično „balansiraju“ sa spoljnim okruženjem i čine da porodica iz trenutka u trenutak uživa u šarmu prirode. Čitav dizajn otkriva sve preovlađujuće arhitektonske trendove, zadržavajući vanvremenski stil sa divnim detaljima i umetničkim referencama koje čine razliku i obezbeđuju viši nivo u ukupnom rezultatu.

Više fotografija kuće pogledajte u galeriji!