Budite komšija Kortni Kardašijan kupovinom prelepog francuskog zamka

Kortni Kardašijan je prvi put došla do izražaja u svom rijalitiju Filthy Rich: Cattle Drive 2005. godine i od tada je postala uticajna devojka.

Pored pojavljivanja u rijalitiju, uključujući Keeping Up With The Kardashians, otvarala je butike odeće, objavljivala knjige, dizajnirala modne linije i reklamirala sopstvenu liniju parfema. Nedavno se verila za bubnjara Blink-182 Travisa Barkera kada ju je zaprosio na plaži u Montesitu u Kaliforniji sa dijamantskim prstenom. Ona poseduje dve zadivljujuće vile, jednu u Palm Springsu i drugu u kvartu planina Santa Monika u Kalabasasu.

Jedinstvena prilika da idete u korak sa Kortni je da kupite zamak koji se upravo pojavio na tržištu i nalazi se u ulici Instagram zvezde. Sa traženom cenom od 32 miliona dolara, imanje od 1650 kvadratnih metara, inspirisano Parizom, nudi sedam spavaćih soba, deset kupatila i luksuz bez premca. Prelepo uređeni tereni okružju zamak, kao i lavirinti u dvorištu, bazen sa vodopadom, dva mosta, paviljon za roštilj sa čeličnim aparatima, ložište, više terasa za zabavu, kao i drveće gde možete sami da uberete voće, uključujući avokado, smokve, šljive, pomorandže i limun.

Enterijer kuće je klasično stilizovan sa akcentima od drveta, mermera i krečnjaka. Veličanstveni dvospratni foaje uključuje dvostruko stepenište koje oduzima dah sa zamršenom metalnom konstrukcijom i ručno pravljenim francuskim lusterima. Kuhinja kuvara povezuje se i sa kutkom za doručak i sa spektakularnom svečanom trpezarijom sa ručno izrezbarenim kaminom, a tu je i vinski podrum sa kontrolisanom temperaturom.

Glavni apartman je prostran, sa prelepim krevetom sa baldahinom, ogromnim garderoberom, staklenim parnim tušem, saunom i dve prelepe terase sa mermernim stubovima i divnim pogledom na okolne planine. Svaka od ostalih šest spavaćih soba ima sopstveno kupatilo, a neke imaju svoje terase.

Kuća je savršena za zabavu, sa otvorenim planom koji neprimetno povezuje dnevni boravak i trpezariju sa otvorenim prostorima za odmor. Kućni bioskop sa 10 sedišta inspirisan je holivudskim glamurom sa crvenim plišem i rezbarenim mahagonijem i uključuje sopstveni bar.

Dodatne karakteristike uključuju sobu za igre sa plafonom od ogledala, biblioteku sa kaminom po meri, lepo dizajniranu kancelariju, teretanu i sobu za masažu.

Nekada uspavano predgrađe, poslednjih godina Kalabasas je postao popularan među slavnim ličnostima koje beže iz četvrti prepunih paparaca Beverli Hilsa i Holivud Hilsa. Zajednice koje su zatvorene pružaju ovim moćnim igračima privatnost, prelep pogled na planine i lak pristup autoputu koji vodi nazad u gradsku vrevu.

Pored Kortni, ovde domove imaju Drejk, Džesika Simpson, Džastin Biber, Majli Sajrus i Vil Smit.