Besprekorno imanje od 77.5 miliona dolara

Ponosno smeštena na privilegovanoj lokaciji u Holmbi Hilsu u Los Anđelesu, ova neverovatna vila nekada je bila u posedu predsedavajućeg kompanije Paramount Pictures…

Njegovo ime bilo je Bred Grej, pa je baš zbog toga, ovo imanje i dan danas poznato kao Grey Estate. Ako ste voljni da potrošite 77.5 miliona dolara na luksuzni posed, ovo kroz nekoliko dana može postati vaš dom. Veličanstveno imanje izgleda kao moderna seoska kuća, sa pet spavaćih soba i oko 1.200 m2 luksuznog prostora.

Okruženo je maslinjacima, voćnjacima i besprekorno uređenim baštama, a u svom sklopu ima i dve teretane, bazen sa plavim dnom, bazen sa hladnom vodom i saunu. Da li ste sada zainteresovani?

Mnogi od nas će se zadržati na sanjarenju o posedovanju ove vile zbog njene visoke cene, ali u međuvremenu vredi napomenuti da ona sadrži veliku dnevnu sobu, koja je akcentovana kuhinjom otvorenog plana i predivnom trpezarijom. Tu je i solarijum sa prozorima koji imaju čelične remove, dok kućna kancelarija, kućni bioskop i bar kompletiraju ovaj ekskluzivni paket.

U eksterijeru, centralno dvorište sa reflektivnim bazenom i velikim kaminom biće idealno za prijatno druženje tokom popodnevnih časova. Tu je takođe i atraktivni trpezarijski prostor na otvorenom, gde možete uživati u voćnim salatama i jelima pripremljenim sa začinima i biljem iz vaše sopstvene organske bašte. Ko može reći ne privilegiji življenja na ovakvom mestu?