Besprekorni luksuz vile na obali jezera Komo

Ako ste ikada posetili jezero Komo, verovatno vam je palo na pamet da se preselite na tu divnu lokaciju…

Evo prilike za vas, ako je to nešto o čemu ste maštali, jer se spektakularno imanje smešteno u ovom regionu upravo našlo na listi nekretnina dostupnih za kupovinu. Iako cena ove kuće nije još uvek otkrivena, sigurni smo da bi svako od nas poželeo da je nazove svojim domom.

Sa pogledom na predivno jezero, Laglio Villa površine 2.500 m2 ima sedam spavaćih soba, 17 kupatila i nekoliko toaleta. Ovo jedinstveno imanje na obali jezera izgrađeno je 1900.godine, i akcentovano je predivnom baštom površine 3.300 m2, kao i predivnim bazenom, terasama i brojnim drugim besprekornim pogodnostima.

Ovo je jedan od onih poseda koji vam lako može oduzeti dah, posebno ako uzmete u obzir predivni pogled koji se odavde pruža. Vaši gosti će imati privilegiju da odsednu u luksuznom gostinjskom stanu površine 100 m2, dok su prostrana garaža, vinski podrum sa dovoljno mesta za 2.000 flaša i nekoliko prostora za zabavu, takođe deo ovog paketa.

Srećni vlasnici ovog poseda će imati priliku da uživaju u igraonici, sobi za bilijar, predivnom kućnom bioskopu, spa i fitness prostorima sa malim bazenom u zatvorenom prostoru. Ako sve drugo propadne, jezero Komo će svakako ulepšati vaš dan. Ima li zainteresovanih?