Besprekorna vikendica u srcu meksičke rivijere

Kada kupite vilu u tropskom raju, sigurni smo da želite da budete blizu svoj ličnog resorta koliko god da je to moguće…

Casa Escondida u San Hose del Kabo definitivno odgovara na sve naše potrebe. Ova vila od skoro 1.000 kvadrata nudi fantastičan pogled, bazen i dodatne pogodnosti koje će je vrlo lako pretvoriti u vaš novi dom, pod uslovom da imate 8.15 miliona dolara viška.

Sa devet spavaćih soba i deset kupatila, i odvojenim smeštajem za goste ili osoblje, ovde ćete imati sasvim dovoljno prostora za sebe, svoju širu porodicu i prijatelje. Vila se nalazi na posedu koji meri 1.5 hektar, unutar Fundadores eklave u resortu Puerto Los Cabos sa pogledom na Kortezovo more i samo nekoliko koraka od plaže.

Kao što možete očekivati, hacijenda je konstruisana kako bi naglasila životni stil koji se odivja u enterijeru i eksterijeru, sa praktično svakom sobom koja se otvara prema terasi ili balkonu. Glavni apartman, kao i dnevni boravak i kućna kancelarija prelivaju se prema dvorištu, koje dolazi sa infiniti bazenom, đakuzijem i bazenom za decu koji je okarakterisan zidom od kamena. Kuhinja u enterijeru je dovoljno prostrana za zabavljanje većeg broja ljudi i opremljena je vrhunskim aparatima. Dnevni boravak i trpezarija uživaju u toplini kamina, kao i blizini bara i vinske police, tako da ne morate ići čak do svog privatnog vinskog podruma u sred obroka. Prostorije se prelivaju prema natkrivenoj loži sa pogledom na bazen i okean.

Vlasnički apartman ima svoj privatni ulazi i ugradni garderober, velikodušno dizajnirano kupatilo i privatni baštenski lanai. Pet gostinjskih apartmana takođe se otvaraju prema terasi sa bazenom, dok su preostale dve orijentisane prema plaži. Vinski podrum takođe poseduje sopstvenu čajnu kuhinju i ložu za degustaciju, dok privatni bioskop dolazi sa 13 udobnih sedišta. Spa odeljak uključuje sobu za masažu, saunu i fitness studio.

Kada se radi o pogodnosti na otvorenom, one će vas definitivno navesti da zaboravite na eksterijer. Tu se nalazi trpezarijska palapa koja na savršeni način naglašava meksički priobalni način života. Sportski teren je spreman za partiju košarke, sa dovoljno velikim odeljkom za sedenje za posmatrače. Masivna kuhinja na otvorenom sadrži profesionalni roštilj i pizza rernu sa dovoljno mesta za sedenje, dok je tu i teren za boćanje, uz voćnjak koji će vam obezbediti sveže i slasne plodove.

Dve odvojene garaže pružiće vam dovoljno prostora za skladištenje automobila i igračaka za plažu, dok je sama vila takođe energetski efikasna, opremljena solarnim panelima, generatorom i sistemom za prečišćavanje vode.

Foto: Mike Arce