Bel Air Promontory Estate od 38,5 miliona dolara ide na aukciju

Smešteno usred prestižnih brda Bel Era, „Bel Air Promontory“ je prostrano imanje od 1400 kvadratnih metara koje nudi jedinstven spoj luksuznog života, pogleda koji oduzima dah i najsavremenije tehnologije.

Obuhvatajući 5,57 jutara netaknute zemlje, ovo remek-delo biće stavljeno na aukciju preko prestižne kuće Concierge Auctions. Trenutno po ceni od 38,5 miliona dolara, Bel Air Promontory će biti prodato onome ko ponudi njveću cenu za ovu rezidenciju, bez obzira na trenutnu traženu cifru. Aukcija, koja je počela 8, završiće se 29. septembra i obećava da će biti uzbudljiv događaj za pronicljive kupce koji traže vrhunac luksuza.

Zamislite da se probudite u prizoru koji oduzima dah, uz pogled na horizont Los Anđelesa i beskrajni deo obale Kalifornije. Bel Air Promontory nudi upravo to. Na samom ulazu doćekaće vas dugačak privatni prilaz koji vodi do veličanstvenog imanja na vrhu brda, gde panoramski pogledi redefinišu luksuzan život, čineći ga utočištem mira u srcu grada.

Rezidencija sa više nivoa je prava simfonija dizajna i umetnosti. Dekorisana pažljivo odabranim umetničkim delima, ima šest raskošnih spavaćih soba od kojih je svaka upotpunjena sopstvenim kupatilima i privatnim balkonima. Dnevna soba otvorenog koncepta je svedočanstvo modernosti, sa automatizovanim staklenim zidovima koji neprimetno spajaju enterijere i eksterijere. Međusobna igra elegantnih vrata od poda do plafona u celoj rezidenciji dodaje elegantan dodir, zamagljujući linije između unutrašnjosti i prostranih spoljnih terasa.

Bel Air Promontory nije samo dom, to je raj za zabavu. Za poznavaoce vina tu je vinski podrum koji može da primi preko 320 boca. Da biste ostali u dobroj formi tu sudobro opremljena teretana i sauna. Najsavremenija tehnologija prolazi kroz svaki ugao vile, povećavajući i udobnost i luksuz.

Bel Air Promontory se bez sumnje nalazi na izuzetnoj lokaciji. Iza velikog ulaza i niza privatnih prilaza nalazi se nedavno renoviran, moderan dragulj koji odiše elegancijom i sofisticiranošću. Garaža muzejskog kvaliteta nudi ne samo funkcionalnost, već i panoramski pogled koji vas ostavlja bez daha. Automatizovani stakleni zidovi neprimetno povezuju unutrašnje i spoljašnje prostore za zabavu, omogućavajući vam da organizujete događaje u velikom stilu. Gurmanska kuhinja, zajedno sa ugostiteljskom kuhinjom, je raj za kulinarske entuzijaste.

Priča o 1250 Bel Air Road ide dalje od luksuznog života. U saradnji sa Giveback Homes, program Key for Key® Concierge Auctions osigurava da će zatvaranje ove aukcije doprineti finansiranju novog doma za porodicu kojoj je potrebna. Ova dirljiva inicijativa dodaje filantropsku dimenziju sticanju ovog arhitektonskog remek-dela.

Luxury Experience