Bajkovito imanje na obali Oregona na aukciji

Nestucca Sea Ranch, priobalno imanje koje oduzima dah, smešteno duž živopisne pacifičke obale Oregona, trebalo bi da se nađe na aukciji (2-16. maja) preko Sotheby’s Concierge Auctions.

Sa početnim ponudama između 2,5 miliona i 4 miliona dolara, ova aukcija predstavlja retku priliku za sticanje ultra luksuzne rezidencije u neuporedivom primorskom okruženju.

Posedujući veliku površinu od 700 kvadratnih metara, Nestucca Sea Ranch je svedočanstvo izuzetnog dizajna i neuporedive izrade. Smeštena na ušću reke Nestucca, rezidencija nudi nenadmašan pogled na okolne prirodne lepote. Svaki aspekt kuće je pažljivo uređen kako bi se maksimizirala njena zapanjujuća obalna pozadina, sa prostranim prozorima koji krase skoro svaki spoljašnji zid.

Penjući se velikim stepeništem napravljenim od blistavog drveta mahagonija, posetioce dočekuje posebna karakteristika - toranj za posmatranje koji nudi panoramski pogled na okolni pejzaž.

Enterijer rezidencije je podjednako impresivan, sa četiri spavaće sobe i četiri kupatila, koji pruža dovoljno prostora za luksuzan život. Primarni apartman odiše spokojem, sa zidom prozora koji uokviruje prekrasan pogled i kupatilom nalik spa centru sa predivnom kadom za opuštanje. Kuhinja, svečana trpezarija i više kamina obezbeđuju i udobnost i sofisticiranost.

Kada je reč o eksterijeru, oduševiće vas veličanstvena terasa, pet garažnih mesta i privatni pristup reci sa susednom kućom za čamce. Električne roletne pružaju dodatnu sigurnost, omogućavajući vlasnicima da se opuste znajući da je njihovo utočište zaštićeno.

Pored svog besprekornog dizajna i pogodnosti, Nestucca Sea Ranch nudi blizinu bezbroj lokalnih atrakcija. Od šarmantnog grada Pacifik Sitija i luksuznog odmarališta Beachfront do živahne kulturne scene Njuporta, ovde ne nedostaje avantura. Ljubitelji prirode će uživati u prilici da istraže kilometre netaknutih plaža, pecaju legendarnu pastrmku i lososa, ili jednostavno uživaju u šetnjama duž obale. 

Pogledajte galeriju

Luxury Experience