Bajkovita vila u zemlji čuda

Sa skijaškom sezonom koja je u punom zamahu, još uvek nije kasno odabrati luksuzni dom iz snova u kom se možete opuštati nakon skijanja…

Na sreću po vas, jedna od najvećih vila u Aspenu upravo je pronašla svoje mesto na tržištu – u pitanju je zdanje koje meri nešto više od 2.000 kvadrata, a može se kupiti po ceni od 75 miliona dolara. Ovaj dom dizajnirao je Leonard Stern, biznismen koji je ostavio svoj pečat na više vila u okolini, uključujući i komšijski posed koji je ove godine prodat po ceni od 22 miliona dolara. I dok su finalni rezultati ovog novog projekta zaista spektakularni, njegova izgradnja susrela se sa nekoliko prepreka. 2019.godine, šačica gradskih zvaničnika izjavila je da je razvojni projekat “išao van odobrenih planova”, navodeći da su visine nekih plafona i same građevine veći u odnosu na prvobitno dogovorene. Taj problem je svakako rešen.

Tačnije, možemo reći da su svi izazovi gradnje sada u prošlosti, odnosno da će budući vlasnik moći da se opusti i uživa, znajući da poseduje jednu od najinteresantnijih rezidencija ovog dela sveta. U enterijeru vile možemo videti čitav asortiman pogodnosti, uključujući veliki bazen koji ćete moći da vidite iz svoje zastakljene kućne kancelarije, kao i privatnu kuglanu. U eksterijeru, možemo videti tri teniska terena i garažu za šest automobila.

Sedmosobna vila pojavila se na tržištu u samom zenitu potražnje poseda u Aspenu. Brojni imućni kupci u potrazi su za svojim parčetom zemlje van velikih gradova, a imanje poput ovog je nešto što je najtraženije. Drugim rečima, ako ste zainteresovani, morate delati brzo.