Aston Martin slavi završetak svog prvog ultraluksuznog stambenog projekta

Aston Martin je proširio svoj kultni brend i ekspertizu u dizajnu u svet ultra-luksuznih nekretnina završetkom Aston Martin Residences Miami.

U partnerstvu sa cenjenim investitorom za nekretnine G&G Business Developments, ovaj projekat označava poduhvat Aston Martin kompanije u visokokvalitetnom stambenom razvoju, koji se nalazi na jednoj od najtraženijih lokacija u Sjedinjenim Državama.

Strateški lociran na bulevaru u centru Majamija, Aston Martin Residences Miami predstavlja svedočanstvo posvećenosti brenda luksuzu, performansama i besprekornom dizajnu. Vreme njegovog otvaranja, koje se poklapa sa Formula 1® Crypto.com Miami Grand Prix, dodatno naglašava značaj projekta u svetu luksuza visokih performansi.

Od svog početka, Aston Martin Residences Miami je zaokupljao maštu kupaca ultraluksuznih kuća, sa ogromnih 99% od 391 stana koji su prodati pre završetka. Ovaj izuzetan nivo interesovanja naglašava privlačnost jedinstvene filozofije dizajna brenda Aston Martin sa preko 50 stanovnika zajednice koji su već ponosni vlasnici vozila Aston Martin.

Dizajnirani u saradnji cenjenog dizajnerskog tima Aston Martina i vodećeg svetskog arhitekte Rodolfa Mianija iz Bodas Mian Anger (BMA), kondominijumi i prostori smešteni su u upečatljivoj zgradi u obliku jedra, koja odražava okruženje marine. Nudeći prekrasan panoramski pogled na zaliv Biskejn, i dinamičnu gradsku liniju, rezidencije pružaju impresivno iskustvo koje je u harmoniji sa tropskim okruženjem Majamija.

Po ulasku u Aston Martin Residences Miami, stanare odmah dočekuju nepogrešivi DNK dizajna brenda i precizna izrada. Svaki detalj, pažljivo izrađen u Aston Martin vrhunskom dizajnerskom studiju u Gejdonu, odražava posvećenost brenda lepoti, autentičnosti i luksuzu.

Marek Rajhman, izvršni potpredsednik i glavni kreativni direktor kompanije Aston Martin, izrazio je ponos što je spojio zadivljujuću estetiku dizajna sa jednom od najidiličnijih lokacija u Majamiju, dodatno ulepšavajući ekspresivni obris grada. Rajhman je naglasio da ovaj projekat postavlja novi standard za luksuzni stambeni dizajn širom sveta, pokazujući stručnost Aston Martin kompanije u izradi i dizajnu.

Rodolfo Miani, glavni partner BMA, opisao je saradnju kao istinski savez između arhitektonskog i automobilskog sveta, što je rezultiralo arhitektonskim remek-delom koje poboljšava lepotu i obris Majamija.

U celoj zgradi, stanari su tretirani prilagođenim karakteristikama Aston Martin, uključujući zanatske ručke, postolja sa brojevima i kožne jezičke na vratima, dodatno poboljšavajući luksuzni ambijent. “Sky Amenities” obuhvata četiri nivoa, nudeći stanarima neuporediva luksuzna iskustva, uključujući fitnes centar na dva sprata, umetničku galeriju, bioskope, virtuelni simulator golfa, spa centar, kozmetički salon i još mnogo toga.

U srcu kondominijuma, infinty bazen sa panoramskim pogledom služi kao luksuzna oaza, dopunjena sky barom, dnevnim boravkom, kuhinjom i privatnim trpezarijskim prostorima.

Arhitektonski dizajn eksterijera zgrade odaje počast Aston Martin sportskim automobilima visokih performansi, uzdižući se na 66 spratova i postavljajući novi standard za luksuzan život u Majamiju.

Aston Martin Residences Miami nudi niz rezidencija, uključujući penthause sa privatnim bazenima i terasama, kao i “Unique Triplex Penthouse” koji se prostire na tri sprata stambenog prostora. Stanari takođe imaju direktan pristup marini za superjahte i uslugama konsijerža 24/7, podižući rezidencijalno iskustvo na nivo luksuza bez presedana.

Za stanare koji žele da prošire majstorstvo Aston Martina u sopstveni životni prostor, pripremljene su ekskluzivne kolekcije dizajna enterijera, koje odražavaju bezvremensku eleganciju i pažnju na detalje.

Sa završetkom Aston Martin Residences Miami, Aston Martin nastavlja da širi svoje prisustvo na ultraluksuznom tržištu, sa tekućim projektima kao što su privatno stambeno imanje Sylvan Rock u Njujorku i № 001 Minami Aoyama u Aziji.

Luxury Experience