Arhitektonska simbioza klasičnog i savremenog: Verdant Hill Manor

Ugneždena na bujnom brežuljku s panoramskim pogledom na selo, Verdant Hill vila je arhitektonsko čudo koje je dizajnirao Mohammad Hossein Rabbani Zade

Ova vila je više od pukog doma. Ona je omaž klasičnoj eleganciji, ali i savremenoj održivosti. Spoljašnji izgled vile odmah privlači pažnju svojim intrigantnim, fluidnim stilom, koji nudi glatki, besprekorni finiš koji prevazilazi vreme. Grandiozni stubovi, veličanstveni lukovi i detalji dodaju klasičnu estetiku, ali vila se takođe fokusira na ekološku odgovornost. U dizajn su integrisani solarni paneli, sistemi za sakupljanje kišnice i energetski efikasni aparati, čineći je ekološki prihvatljivom onoliko koliko je elegantna.

Po ulasku, dočekaće vas predsoblje ukrašeno praistorijskom umetnošću, kao omaž bogatoj istoriji ovog područja. Dekor, inspirisan engleskim selom, obavija vas u toplom, prijateljskom ambijentu, stvarajući besprekornu kombinaciju starog i novog, veličanstvenog i intimnog.

Ono što Verdant Hill vilu zaista izdvaja su #vfxfriday-inspirisani vrtlozi koji ukrašavaju plafone dnevnog boravka i trpezarije, dodajući razigranost u inače klasičnu atmosferu vile. Ova smela nota dodaje sloj nestašluka eleganciji koja predstavlja njenu bazu i suštinu.

Spavaće sobe nude utočište satkano od udobnosti i luksuza. Prostrani rasporedi, mekani kreveti, ukrašeni nameštaj i najmoderniji zabavni sistemi su standard u svakoj sobi. Prozori okviruju okolinu kao živu sliku, pružajući stalnu vezu s lepotom napolju.

Vrtovi vile su pravi raj za sebe. Raznovrsnost pažljivo uređenih biljaka i cveća stvara mirno okruženje savršeno za opuštanje ili druženje. Infiniti bazen pruža neuporedivo iskustvo plivanja, čija voda kao da se stapa sa brežuljcima koji se pružaju u daljini.

Verdant Hill Manor je više od luksuzne rezidencije. To je izjava o tome šta je moguće kada se klasični dizajn sastane sa modernom održivošću. Sa svojim raskošnim pogodnostima, zadivljujućim pogledima i neočekivanim detaljima, ona nudi životno iskustvo koje je izvanredno. Bilo da tražite krajnju udobnost, visoki stil ili dodir nestašluka, ovo arhitektonsko remek-delo koje potpisuje Mohammad Hossein Rabbani Zade zaista nudi sve.

Luxury Experience