100-godišnje imanje Rock Edge u Beverliju prodato za 18,3 miliona dolara

Rock Edge je istorijsko imanje od 2800 kvadratnih metara sa 40 kvadratnih metara privatne plaže koje je izgrađeno 1904.godine. 

Ime je dobilo po tome što se nalazi iznad stenovite obale, sa direktnim pristupom privatnoj plaži. Vila stara 100 godina ranije je bila u vlasništvu Eleonore R. Sirs, američke atletičarke koja je navodno osvojila 240 trofeja u golfu, skvošu, hokeju na travi, konjskim trkama, plivanju i hodanju na daljinu. Bila je teniserka koja je primljena u Međunarodnu tenisku kuću slavnih 1968. Godine 1970. imanje je prodato ocu vlasnika kuće Čarlija Beneventa. Čarli je odrastao u ovoj kući i uživao je u vođenju procesa celokupnog renoviranja ovog zdanja. 

Dok je dom u potpunosti renoviran modernim, vrhunskim završnim obradama, sačuvane su njegove originalne, istorijske karakteristike kao što su toskanski stubovi spolja i visoki plafoni. Enterijere je kreirala dizajnerka Linda Zarifi.

Imanje ima 11 spavaćih soba i 12 kupatila, klasičnu, fasadu od cigle sa ukrasima od krečnjaka i krov od krečnjaka. Postoje kabine na plaži gde gosti mogu da uživaju u otvorenom i prostranom pogledu na vodu. Ukupna površina parcele je nešto veća od tri hektara.

Luxury Experience