Skriveni dragulj na Havajima

Kuća na plaži Secret Beach je dragulj u kruni Havaja na Kauaj ostrvu.

Ukoliko tragate za kućom sa najlepšim pogledom na svetu, onda je ova na imanju od 7 ari, locirana na uzvišenju direktno iznad peščane Secret plaže, kao stvorena za vas. Prekrasni pejzaži koji otpočinju pogledom na peskovitu plažu i tirkizno more, a nastavljaju se dalje ka North Shore Mountain lancu i pogledom na Bali Hai.

Kada kročite na autentičnu rukom oslikanu kapiju ovog imanja, do kuće stižete puteljkom okruženim drvoredom palmi, lišćem banana i dolazite do kuće koja je pozicionirana u blizini Kilaue svetionika i rezervata ptica. Ova lokacija nudi neprikosnovenu privatnost i savršeno je utošište za porodicu koja je spremna da plati $15,9 miliona.

Kuća poseduje otvoren plan prostora, pa se stiče utisak da su enterijer i eksterijer jedno. Drveni plafoni i grede daju izvesnu rustičnost kući na plaži koja je izgrađena u tipičnom tradicionalnom stilu Havaja, a iz njene unutrašnjosti možete posmatrati delfine i kitove zahvaljujući spektakularnoj poziciji i pogledu.

Kuća se prostire na oko 450m2 poseduje 5 spavaćih soba, 5 kupatila i odvojenu gostinjsku kuću. Na imanju se nalaze još i bazen i đakuzi. Bogato tropsko rastinje okružuje prelepu kuću sa svih strana, pa će budući vlasnci uživati u mirisu orhideja, različitih voćki i avokada.

Ova kuća ima sve: od lokacije, pogleda, blizine plaže pa do neposredne blizine Kilauea centra gde se nalaze mnogobrojni restorani i prodavnice.

Izvor Zillow