Zulal Wellness Resort: oaza zdravlja, blagostanja i opuštanja

Više slika

Više slika

Smešten u severnom delu Katara, Zulal Wellness Resort kombinuje tradicionalne arapske i islamske tretmane sa najnovijom wellness tehnologijom.

Na blagim obalama Arapskog zaliva, Zulal Wellness Resort poziva goste da se podvrgnu transformativnom iskustvu u raskošnom prostoru posvećenom jačanju fizičkog, mentalnog i emocionalnog zdravlja. Prostrano odmaralište je podeljeno na dva dela na osnovu vrste iskustva koje gost želi. Zulal Serenity je deo odmarališta samo za odrasle, sa namenskim prostorima i iskustvima dizajniranim za starije goste, dok je Zulal Discovery porodično odmaralište, sa wellness iskustvima prilagođenim gostima svih uzrasta.

Po dolasku ovde, iskustvo lečenja počinje konsultacijom sa savetnikom za zdravlje i dobrobit u vezi sa vašim ciljevima i razlozima posete. Nakon ovih konsultacija, napravljen je detaljan kalendar aktivnosti koji uključuje grupne i solo aktivnosti, spa tretmane i stalne procene niza stručnjaka za wellness. Ovo je dragoceno putovanje samorazvoja dizajnirano da stvori trajnu promenu, posebno skrojeno da pomogne gostima da postignu svoje lične ciljeve zdravlja.

180 soba i apartmana za goste ovog odmarališta dizajnirano je da podrži ovo putovanje lečenja, prikazujući čiste i smirujuće boje i prirodne teksture. U zavisnosti od lokacije, gostima se pruža pogled na pesak, more ili lagunu, a neki čak imaju i privatne bazene, terase i saune.

Bilo da se radi o spa centru, bazenima, uređenju pejzaža, studijima ili prodavnicama, svaki aspekt Zulal Wellness Resorta je posebno dizajniran da podrži vaše senzorno iskustvo. Odmaralište se može pohvaliti nekim od najboljih svetskih wellness objekata, koji obuhvataju masažu, kretanje, časove fitnesa, tretmane lepote i terapije zasnovane na energiji. Tu su i objekti za hidroterapiju, otvoreni bazen tretiran ozonom i veštačka laguna koja prolazi kroz Zulal Discovery.

Luxury Experience