Zavirite u novi Dior Spa u Parizu, gde su na meniju „Happiness Shots“

Postoji moderna nova destinacija za one koji putuju u Grad svetlosti, a to je potpuno novi Dior Spa u hotelu Cheval Blanc Paris.

Dior je otvorio svoj prvi spa centar kako bi omogućio gostima da se prepuste vrhunskim kozmetičkim tretmanima! Luksuzni spa centar osmislio je dekorater Peter Marino u duhu pariskog stana, gde svaki objekat predstavlja živopisnu počast kodeksima kuće i životu Kristijana Diora. Od trenutka kada uđete unutra, čarolija je bačena i Dior san postaje stvarnost.

Zatim dolazi dnevna soba, u kojoj je u fokusu ogroman kamin sa ogledalom iznad koje odražava eleganciju sobe, ali koje se takođe pretvara u ekran i omogućava gledanje najnovijih modnih revija.

Luksuzni tretmani se odvijaju u šest apartmana čiji dekor karakteriše jedan od aspekata kuće Dior. Svaki apartman je opremljen kadom od belog oniksa i svaka je jedinstvena.

Terapeuti — poznatiji kao ambasadori lepote — kombinuju ekskluzivne Diorove praktične tehnike poput senzornog buđenja, masaže tkiva i mikro-abrazije Dior safirnim kristalom i najsavremenijim alatima za obavljanje tretmana na najvišem nivou sa fokusom na četiri ciljana područja - noge, stomak, grudni koš i glava.

Jedinstveno i holističko iskustvo se iz prostorija za pojedinačne tretmane proširuje na prostore posvećene blagostanju i čulnom uživanju: veličanstven bazen, snežni tuš, sauna i parna soba, fitnes centar i frizerski salon su mesta gde se možete dodatno ulepšati nakon opuštanja.

Spa takođe nudi i Happiness Shots: 30 ili 45-minutne navale zadovoljstva i performansi koji se mogu kombinovati kako želite sa bilo kojim drugim tretmanom. Ovaj originalni pristup vam omogućava da personalizujete svaki tretman na meniju prema vašim željama i da umnožite svoje trenutke sreće.

Da bi upotpunio proizvode iz Diorove linije za negu kože, Dior je kreirao profesionalna rešenja: 13 profesionalnih formula visokih performansi, dermatološki testiranih i sa ciljanim delovanjem koja se prodaju u Spa centru.

Luxury Experience