Uživanje i opuštanje u spa hotelu Preidlhofu u Južnom Tirolu

Skriven u živopisnim pejzažima Naturna Preidlhof je dragulj koji gostima nudi neuporedivo kulturno putovanje.

Preidlhof, luksuzno odmaralište u srcu Južnog Tirola, poziva posetioce da zarone u svet u kome se istorija, kuhinja i priroda besprekorno prepliću. Bivši deo Austrije, Južni Tirol se može pohvaliti jedinstvenom mešavinom kultura, kuhinje, jezika i stila, što ga čini privlačnom destinacijom za one koji traže autentično i obogaćujuće iskustvo.

U Preidlhofu, gosti svim srcem mogu da se prepuste bogatom nasleđu regiona. Od degustacije maslinovog ulja do drevnih kupki sa izvorskom vodom bogatom mineralima, odmaralište nudi mnoštvo iskustava osmišljenih da dirnu čula.

Jedan od vrhunaca boravka u Preidlhofu je prilika da se prepustite industriji maslina u regionu. Gosti mogu uživati u ukusima Italije kroz degustacije maslinovog ulja direktno od lokalnih proizvođača. Da bi upotpunilo ovo čulno iskustvo, odmaralište nudi masaže maslinovim uljem, omogućavajući gostima da se opuste i podmlade.

Za one koji imaju sklonost ka istoriji i arhitekturi, Preidlhof nudi jedinstvenu perspektivu na prošlost regiona kroz zavirivanje u zamkove. Sa preko 850 istorijskih zamkova raštrkanih širom Južnog Tirola, gosti mogu da krenu na putovanje kroz vreme, istražujući arhitektonska čuda koja datiraju iz perioda srednjeg veka i renesanse. U pratnji stručnih vodiča, posetioci dobijaju uvid u bogatu istoriju regiona, od njegove feudalne prošlosti do živahne sadašnjosti.

Ljubitelji prirode će se oduševiti impresivnim iskustvima kupanja u jezeru Vernago. Predvođeni iskusnim travarom koji živi u ovoj oblasti više od 80 godina, ovi izleti za podmlađivanje pružaju holistički pristup wellnessu, omogućavajući gostima da se povežu sa prirodnim lepotama svog okruženja dok uče o autohtonoj flori i fauni.

Nijedno kulturno putovanje ne bi bilo potpuno bez ukusa kulinarskih užitaka regiona, a Preidlhof vas neće razočarati. Od regionalnih degustacija vina do multikulturalne kuhinje, odmaralište nudi gozbu za čula. Gosti mogu da probaju delikatese kao što su rižoto, bečke šnicle, lazanje, uz sireva iz susednih zemalja. A za one koji vole slatkiše, izbor deserta u nemačkom i italijanskom stilu pruža savršen završetak nezaboravnog obroka.

Konačno, gosti mogu da urone u prirodna blaga regiona kroz drevne kupke prožete izvorskom vodom bogatom mineralima iz obližnjeg izvora starog 400 godina. Privatni hidromasažni bazeni nude jedinstvenu priliku da se povežete sa isceljujućim energijama zemlje dok se prepuštate luksuznom opuštanju.

Pored prirodnih lepota i wellnessa, luksuzni spa hotel Preidlhof je u privatnom vlasništvu i u istoj porodici više od 50 godina. Druga generacija sada nadgleda svakodnevne poslove, ali prva generacija je i dalje uključena, kao i treća generacija.

Wellness odmaralište u Italiji sastoji se od četiri zgrade sa različitim stilovima arhitekture i enterijera stečenim tokom različitih faza razvoja. Glavna zgrada, u kojoj se nalaze recepcija, restorani i apartmani, otvorena je 2017. Dizajn je glamurozan, romantičan i razigran, pozivajući goste da slave i uživaju. Druga zgrada, nekada glavna kuća, je klasičnijeg dizajna (i spolja i iznutra), sa zadivljujućim savremenim bazenom na krovu koji je otvoren 2018. Predstavljen 2014. godine, prelepi savremeni sauna-wellness toranj na šest spratova je savršeno okruženje za luksuzna, ali prirodna wellness iskustva i ima izvanrednu ponudu, uz prepoznatljive zone za opuštanje. Kula je izgrađena vertikalno kako bi se maksimalno iskoristio panoramski pogled na okolne voćnjake, dolinu i planine.

Savršeno polazište za vaš aktivan odmor u Južnom Tirolu – Preidlhof Luxury Dolce Vita Resort impresionira sportske entuzijaste i ljubitelje razgledanja svojom vrhunskom lokacijom u podnožju Parka prirode Gruppo di Tessa. Spakujte svoje planinarske cipele i biciklističku kacigu i otkrijte najlepše predele Južnog Tirola iz hotela sa 5 zvezdica. Uživajte u obilju raznolikosti u vođenim pešačkim i biciklističkim turama, fitnes programima i programima aktivnosti sa trenerima i nedeljnim dnevnim izletima.

Luxury Experience