Uskoro - najluksuzniji SPA apartman u Beogradu

Da li ste nekad poželeli da uživate u čarima privatne SPA oaze? Za sve one koji žele da se izoluju i uživaju sami sa svojoj voljenom osobom ili prijateljima, uskoro se otvara PRIVATE SPA apartman u Zemunu!


Za one koji žele da se prepuste iskustvima wellness i spa tretmana, bekstvo od stresne svakodnevnice u jedan takav raj više neće biti nemoguće i daleko. Novi Marconio Whirlpool Spa apartman će vam pomoći da se oslobodite stresa i učinite sebe i svog partnera srećnijim, zadovoljnijim i odmornijim.

Zahvaljujući kompaniji Marconio Whirlpool Spa, u Zemunu će uskoro biti otvoren najluksuzniji privatni wellness apartmanski smeštaj. Reč je o kompaniji koja je ekskluzivni zastupnik za tržište Srbije i zemlje Balkana, za sve wellness i spa sadržaje neophodnih za opremanje ili izvođenje radova, kako kućnog wellness & spa, tako i profesionalnog SPA centra.

Ovo je, slobodno možemo reći, utočište za sve hedoniste i ljubitelje ovakvih tretmana. SPA apartman se sastoji iz dve različite celine, površine od po 100 metara kvadratnih. Enterijer je uređen u modernom stilu, a opremljen je najsavremenijim proizvodima kompanije Marconio Whirlpool Spa.

Đakuzi, sauna, tepidarijum, slana soba, hidromasažne kade, parno kupatilo, su samo neki elementi koji nagoveštavaju kakvo zadovoljstvo očekuje sve buduće korisnike Marconio Whirlpool Spa apartmanskog smeštaja. Pored mnogobrojnih fizičkih koristi, korišćenje usluga Marconio Whirlpool Spa centra omogućiće vam psihičko i mentalno opuštanje, podsticanje blagostanja čitavog organizma, dovodeći ga u prirodni psihofizički balans.

Zbog toga predlažemo, da nakon otvaranja, vaša nova omiljena destinacija za relaksaciju sa prijateljima ili voljenom osobom, bude Marconio Whirlpool Spa!

Marconio Whirlpool SPA  možete kontaktirati putem telefona:

+381 11 316 75 35, +381 11 316 75 37, +381 11 316 11 33

Za više informacija posetite njihov sajt: http://marconiowellness.com/

Luxury Experience