Spa preporuka: Cheval Blanc St Tropez

Cheval Blanc St Tropez daje nam mnogo razloga da se zaljubimo u njega…

Kao prvo, to je luksuzni raj na obali Sredozemnog mora, gde vrlo lako možete izgubiti pojam o vremenu na njihovim krovovima od terakote, koji su okruženi granama borova. Pored toga, arhitekte Žan-Mišel Vilmot i Fransoa Vielekroze podarili su svetu novu viziju Rivijere, inspirisanu amblemskom istorijom ovog lokaliteta. Iz svih trideset soba i apartmana možete uživati u neverovatnom pogledu na more, a jedna od lokacija iz koje vam se pruža najlepši pogled svakako je Cheval Blanc Spa. Kada vas more i mediteransko sunce ispune svojom energijom, savršeno opuštanje možete potražiti u kolekciji rituala sa potpisom brenda Guerlain.

Cheval Blanc Spa je mesto gde ćete se osećati kao da lebdite na oblacima. Okupan sunčevom svetlošću, spa će vas opustiti od trenutka kad zakoračite unutar senzornog prostora, okarakterisanog svetlim drvenim panelima. Holistički tretmani tela i uma se dostižu u hamamu, iskustvenom tušu, snežnom tušu, ledenoj fontani i fitness centru. Spa je akcentovan tipičnim stilom Sen Tropea, sa četiri sobe za tretmane gde sva magija Guerlain tretmana osvaja vaše telo, zajedno sa masažama i drugim pogodnostima,

Gosti spa centra mogu uživati u beneficijama Hrim Yoge učeći nove tehnike disanja i položaje koji pomažu u otkrivanju i opuštanju skrivenih tenzija, uz meditaciju koju vodi stručno lice. Direktor spa centra, Odri Kurvoazije, akcentuje iskustva Cheval Blanc Spa centra, koje je namenjeno i muškarcima i ženama: “Kada jednom uronite u Cheval Blanc mehur, odmah ćete uvideti da su vaše potrebe naš prioritet. Muškarci neretko dolaze u pratnji žena, ne znajući da i sami mogu uživati, dok njihova voljena provodi vreme opuštajući se sa stilom. Ritualni namenjeni muškarcima su zaista interesantni”.