Spa centar nedelje: Aman Spa Tokyo

Šta je prva želja koju ćete sebi ispuniti onda kada se život konačno vrati u normalu?

Ukoliko je putovanje na vrhu vaše liste ili makar u top 10, sigurni smo da ste već sada krenuli da birate kraj sveta koji ćete posetiti. Ako kojim slučajem želite da uživate u spokojnom i senzacionalnom okruženju, imamo savršenu opciju za vas. U pitanju je uglađeni Aman Tokyo hotel, koji je elegantan i moderan urbani avatar hotelskog lanca, koji se razlikuje od njihovih udaljenih planinskih odmarališta.  

Lokacija hotela je idealna, a on se prostire na poslednja tri sprata nebodera sa 38 nivoa u poslovnom distriktu Otemači. Pravično proglašen urbanim skrovištem na vrhu Otemachi tornja, ovo odmaralište u sebi skriva savršeni balans urbanog dinamizma i kulturalnog senzibiliteta. Sa dizajnom Kerry Hill Architects studia, odmaralište će vas oduševiti svojim ikebanama sa jedne strane i engawa platformama sa druge.

Sobe hotela su takođe poprilično atipične, sa svojim modernim pristupom tradicionalnim japanskim rjokanima. Spokoj i mir vas očekuju takođe u spa centru koji meri oko 2.500 kvadrata, pomažući vam da maksimalno iskusite atmosferu ovog mesta i osetite se zaista opušteno.

Aman Spa Tokyo je najveći spa hotel u Japanu, a predstavlja nežno osvetljeno skrovište, zasnovano na japanskim wellness principima prirode i ravnoteže. U svojoj ponudi ima brojne tretmane, terapije i spa putovanja, uz upotrebu izuzetnih Aman Skincare proizvoda. Među svim prostorima za uživanje u spa sesijama, ovo odmaralište će vam ponuditi i odmor u japanskim đakuzijima i parnim sobama. Pored toga, ova oaza se nalazi visoko iznad grada, nudeći vam panoramski pogled na grad u kom možete uživati iz bazena sa grejanom vodom. Takođe, ovde vam je dostupan i fitness centar sa najnovijim spravama za vežbanje, odvojenim joga i pilates studijima.

Jedan od najtraženijih spa tretmana jeste Aman Signature Journey, koji vam nudi 150 minuta umirujućeg, podmlađujućeg iskustva, koje je fokusirano na rekonekciju. Egzotični elementi, poput finih kamfora, kuromoji pudera i japanske gline, spajaju se u scrub za čitavo telo, koji stimuliše cirkulaciju, poboljšava limfni sistem i pročišćava vaše telo od toksina. Dostići ćete novi nivo smirenosti nakon devedesetominutne masaže koja koristi kuromoji i ulje pirinča, zajedno sa vrhunskim proizvodima iz Aman Skincare asortimana.