Spa centar nadomak Venecije - Terme di Relilax

Terme di Relilax je 120 godina star hotel i spa koji se nalazi na manje od sat vremena izvan Venecije, u malom gradu zvanom Montegrotto Terme.

Hotel sa pet zvezdica, koji je nedavno renoviran, nudi niz spa tretmana uz podršku medicinskih stručnjaka kako bi vam pomogli da postignete svoje ciljeve.

Kao najstariji termalni centar u Evropi, Terme di Relilax je zaista specijalizovan za smislene tretmane, bilo da se radi o terapiji vodom ili tretmanu blatom. Samo blato datira još iz rimskih vremena, a kaže se da su vojnici u ratu koristili tretmane da bi se izlečili od određenih bolesti. Decenijama naučnog istraživanja dokazano je da blato koje se koristi u tretmanima Terme može pružiti prednosti protiv starenja i pomoći u smanjenju upale, upravljanju bolom i čak pomoći u lečenju osteoartikularnih sindroma.

Terme di Relilax ima niz tretmana i tehnika koje su kreirali stručnjaci. Prva je AlcaRelilax masaža, koja pomaže u pročišćavanju, opuštanju i toniranju tela. Ovaj novi tretman koristi suvo četkanje i masažu kako bi se povećala brzina limfnog toka, ojačao imuni sistem i poboljšala ishrana tkiva i oksigenacija. Kao i ova masaža, svaki tretman se fokusira na opuštanje i blagostanje. Hotel i spa takođe imaju programe detoksikacije za rešavanje celulita, metaboličke programe i dubinsko čišćenje, regeneraciju kože ili resetovanje tela.

Spa od 2700 kvadratnih metara uključuje dva termalna bazena, dva mineralna bazena sa magnezijumom i kalijumom, više sauna i mnogo drugih sadržaja za opuštanje. Gosti hotela takođe mogu da uživaju u otvorenom mineralnom bazenu od 800 kvadratnih metara sa podovima od kvarca i peska, kao i u zatvorenom bazenu od 400 kvadratnih metara.

Kada je reč o samom dolasku, gosti dobijaju spa torbu i korpu dobrodošlice sa svežim voćem i sveže pečenim kolačićima iz pekare. Relilax torba uključuje japanke, bade mantile i ekološku torbu (napravljenu od papira koji se može reciklirati) za držanje telefona i ličnih stvari gostiju tokom tretmana. Gosti takođe dobijaju piće dobrodošlice u baru i besplatne konsultacije kako bi procenili svoje ciljeve i upoznali se sa tretmanima. Sobe su apsolutno zapanjujuće i spajaju staru Italiju sa modernim dizajnom. Smeštaj u rezidencijalnom stilu dizajniran je tako da se osećate potpuno relaksirano.

Luxury Experience