SO/ Spa Health Club – wellness oaza u Španiji

Na obali sunca, Kosta del Sol, SO/ Spa Health Club Sotogrande predstavlja novi nivo prefinjenosti i stila u južnoj Španiji.

Nedavno otvoreni SO/ Spa Health Club je upečatljiva nova zgrada koja se, čini se, besprekorno stapa sa pejzažom, zahvaljujući svom živom krovu. Unutar ove moderne zgrade, čiste arhitektonske linije omekšane su lukovima, tradicionalnim materijalima i iznenađujućim muralima koji privlače pažnju.

SO/ Sotogrande, otmeno odmaralište u elitnoj enklavi Sotogrande, primenjuje holistički pristup deljenja najboljeg luksuznog načina života u Andaluziji.  

SO/ FIT je sveobuhvatni fitnes centar koji je dizajniran sa avangardnim štihom. Otvoreni 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, prostori su opremljeni najnovijom fitnes opremom i dopunjeni su časovima sa ličnim trenerima.

Zatvoreni bazen sa slanom vodom od 20 metara deo je impresivnog prostora uključujući termalne i hidro bazene, kao i hidromasažne kade koje povezuju enterijer sa spoljnom terasom i vrtom sa pogledom na golf teren i Mediteran.

SO/ SPA je blistavo novo utočište za zdravlje i blagostanje. Gosti su dočekani i ponuđeni biljnom infuzijom u eklektičnom ali predivno uređenom enterijeru koji smiruje vaš um, zatim prelaze na luksuzna područja za presvlačenje, lepo opremljena svime što vam je potrebno.

Vaš spa terapeut će vas dočekati i odvesti u privatne sobe. Svaka od ovih soba je privatna oaza zen spokoja. Ovde pripremljeni, prepoznatljivi tretmani sa očekivanim SO/ razigranim preokretom pružaju obučeni terapeuti i sve sa pogledom na golf teren i selo.

Sobe za tretmane su prostori dvostruke visine, ispunjeni prirodnim svetlom i veoma dobro zvučno izolovani. Kreveti za masažu su široki, savršeno pripremljeni za vaše trenutke opuštanja. Dodatne spa usluge uključuju krioterapiju i flotaciju.

SO/ Sotogrande nije samo hotel sa 5 zvezdica koji vodi računa o vašim fizičkim potrebama. To je takođe divno mesto za dolazak kada je vašem unutrašnjem blagostanju potrebna nežna briga, sa negovanim vrtovima i blistavim belim zidovima koji umiruju vašu dušu i smiruju čula.

Luxury Experience