Six Senses je upravo predstavio elegantno novo utočište u podnožju Himalaja

Indijska oaza nudi 82 sobe i apartmana, kao i niz restorativnih tretmana.

Luksuzni ugostiteljski brend Six Senses, koji se sada nalazi na više od 20 lokacija širom sveta, ekskluzivno je otkrio da otvara svoj prvi wellness centar u Indiji. Smešten u Dehradunu, Six Senses Vana će omogućiti gostima da se opuste u okruženju koje oduzima dah.

Novi wellness centar se prostire na 21 hektar u podnožju Himalaja i sastoji se od 66 soba i 16 premium apartmana. Izvanredan je apartman Vana koji se prostire na više od 300 kvadratnih metara, sadrži jednu spavaću sobu, čajnu kuhinju, trpezariju i terasu za sunčanje sa malim bazenom i panoramskim pogledom na okolinu. Apartman je takođe opremljen prozorima od poda do plafona koji ispunjavaju prostor obilnim prirodnim svetlom.

Da biste se bolje opustili, svaki prilagođeni boravak uključuje personalizovani plan ishrane, wellness konsultacije i niz dnevnih aktivnosti. Takođe ćete dobiti tuniku od organskog pamuka za nošenje po odmaralištu, sa izborom prelepih svilenih šalova koji će vam ulepšati izgled.

Naravno, objekat nudi različite holističke i prirodne tretmane kako bi se osiguralo da vaše telo i um dobiju potpunu detoksikaciju. Ayurveda body dosha tretman pomaže u lečenju neravnoteže u telu, dok praktičar Sova Rigpa nudi tradicionalnu tibetansku medicinu. Postoji čak i usluga koja prati vaš san, a zatim pruža masaže ili napitke pomažući vam da se kvalitetno naspavate.

"Od trenutka kada stignete i kada obučete svoju opuštenu pidžamu, do trenutka kada odete sa crvenim koncem vezanim oko zgloba, ovaj umirujući prostor služi kao utočište gde možete da dođete takvi kakvi jeste i da se nesmetano povežete jedni sa drugima i prirodom“, rekao je generalni menadžer.

Cene soba počinju od 570 dolara po noći.

Luxury Experience