Resorts World Las Vegas debituje prvim spa centrom Awana

Luksuzno odmaralište Resorts World Las Vegas debitovalo je Awana Spa centrom koji nudi tradicionalne i svetski poznate tretmane.

Ovaj spa je jedino mesto u SAD-u gde posetioci mogu da dožive pozorišnu umetnost šoua Art of Aufguss Treatment, pored terapija lekovitim kristalima tu su i fontane mladosti i još mnogo toga.

The Art of Aufguss at Awana Spa inspirisan je evropskim saunama koje pružaju podmlađivanje i druženje radi zajedničkog cilja većeg blagostanja. Spa centar ima grejnu sobu inspirisanu pozorištem sa aromaterapijom, muzikom i osvetljenjem. Takvo društveno iskustvo obećava da će vas opustiti, okrepiti i poboljšati vaše raspoloženje.

Awana spa ima zaobljene sobe, zakrivljene zidove i kvalitetno osmišljen dizajn koji promoviše transformativno i holističko iskustvo. Najsavremenije iskustvo Fontane mladosti sadrži mrežu od šest bazena vitalnosti, prostoriju sa kristalnim lakonijumom, tepidarijumske ležajeve, sobe ispunjene parom, hladne tuševe sa maglom i „šetnju kišom“.

Da bi podmladili um, telo i dušu, Awana nudi luksuzne tretmane prožete wellness tradicijom iz celog sveta. Stručno obučeni tehničari ponudiće asortiman masaža i terapija za telo od himalajske soli. Spa centar takođe nudi tretmane za isceljivanje kristalom i zvukom, maske za kosu sa marokanskim uljem i maske od dragulja Knesko Gemstone i Cupping.

Iskusni tim majstora estetike Awane pruža rešenja za negu kože koristeći Hydrafacial, najnapredniju tehnologiju za lice.

Razvijen od strane malezijske korporacije Genting Berhad, Resorts World Las Vegas ima 3.506 soba i apartmana za goste, opcije hrane i pića svetske klase, pozorište, različita mesta za noćni život, kao i veliki broj butika renomiranih brendova i još mnogo toga.