Rajski odmor u srcu Himalaja

Ananda in the Himalayas je više puta nagrađivana wellness destinacija u podnožju Himalaja, okružena veličanstvenim vrhovima, u rodnom mestu joge, meditacije i Ajurvede…

Sa pogledom na grad Rišikeš i dolinu reke Gang u severnom delu Indije, Anada je odmaralište koje je posvećeno restauraciji balansa i harmonizaciji energije kroz holističkih pristup dobrostanju. Ono u sebi spaja tradicionalne indijske wellness prakse, kao što su Ajurveda, joga i Vedanta filozofija, sa najboljim interacionalnim wellness iskustvima i zdravom, organskom kuhinjom, kako bi stvorilo uniju tela, uma i duše.

Najčuveniji Ananda wellness programi, kao što su Ajurvedsko podmlađivanje, Detoksikacija, Joga Detoskikacija, Dhayana meditacija, Kontrola kilaže i Upravljanje stresom, poznati su u čitavom svetu. Svi programi počinju personalnim wellness konsultacijama i prate holistički pristup prema dostizanju optimalnih rezultata u bezbednoj i gostoljubivoj atmosferi, koja je predvođena timom stručnih Ajurvedskih doktora, terapeuta, nutricionista, jogija i spa kuvara.

Prostrani spa zauzima preko 2.500 kvadrata i nudi dvadeset četiri sobe za tretmane, vrhunski opremljenu teretanu, bazen na otvorenom sa vodom kontrolisane temperature i luksuzne delove posvećene hidroterapiji.

Ananda odmaralište cenjeno je i zbog svoje gurmanske wellness kuhinje. Wellness meni koji se svakodnevno menja, zasniva se na Ajurvedskim principima i prilagođen je individualnoj doshi ili tipu tela svakog gosta, sa fokusom na prirodnim, balansiranim i svežim obrocima.

Ananda se nalazi na Maharaja’s Palace imanju koje meri četrdeset hektara i sadrži besprekorno uređene bašte, sedamdeset elegantnih soba sa panoramskim pogledom na dolinu ili palatu sa privatnih balkona, četiri apartmana sa privatnim baštama, istorijski Viceregal apartman sa privatnom terasom i tri private luksuzne vile sa sopstvenim bazenima, okruženim zelenilom.

Gosti ovog odmarališta mogu uživati u grandioznosti Himalaja ukoliko odaberu avanture na otvorenom, poput pešačenja, planinarenja, raftinga ili vožnje kroz džunglu. Specijalni akcenat ove destinacije je tura antičkim hramovima i manastirima koji okružuju Rišikeš, a koja se završava ne zaboravnim duhovnim iskustvom Ganga Aarti ceremonije, koja se izvodi svako veče na obalama reke.

Dopunite svoju energiju ove godine tako što ćete wellness učiniti stalnim delom svog života.