Raffles Sentosa Resort & Spa dočekuje goste 2024. godine

U srcu ostrva Sentosa, na samo maloj udaljenosti od živahnog pulsa centralnog Singapura, legendarni brend je spreman da zakorači u svet luksuznog gostoprimstva.

Raffles Sentosa Resort & Spa, objekat koji se sastoji od vila na plaži, spreman je da otvori svoja vrata sredinom 2024. godine, nudeći utočište koje neprimetno spaja moderan luksuz sa bezvremenskom elegancijom koja definiše brend Raffles.

Raffles Sentosa Resort & Spa crpi inspiraciju iz originalnog Raffles Hotela, zamišljenog kao utočište na plaži koje predstavlja oličenje raskoši. Smešteno na netaknutoj zemlji na ostrvu Sentosa, ovo dugo očekivano odmaralište vraća brend Raffles svojim korenima, gde se priča o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti spaja u harmonično iskustvo.

Odmaralište se može pohvaliti sa 62 ekskluzivne vile, od kojih svaka predstavlja utočište mira sa svojim privatnim bazenom i terasom. Okružene tropskim vrtovima i peščanim plažama, vile pružaju savršen spoj mira i pogleda koji oduzima dah. Raffles Sentosa obećava beg u svet u kome je svaki detalj pomno osmišljen da ponudi najviši izraz modernog luksuza.

Osim privlačnosti vila, gosti će otkriti raj vrhunskih pogodnosti. Od barova po meri do nagrađivanih restorana, najsavremenijeg spa i fitnes centra i raznovrsnih prostorija za sastanke, Raffles Sentosa je dizajniran da zadovolji potrebe svakog gosta. Odmaralište takođe ima višenamensku prostoriju za proslave i veliku plesnu dvoranu, što osigurava da nije samo destinacija za slobodno vreme već i mesto za nezaboravne događaje.

U srcu Raffles Sentosa Resort & Spa je posvećenost pružanju suštinskog Raffles iskustva. Renomirani Raffles Butlers će biti u prvom planu, pružajući personalizovanu i anticipirajuću uslugu koja je postala sinonim za brend. Pored toga, gosti se mogu prepustiti prepoznatljivom Raffles Spa centru, utočištu za opuštanje i podmlađivanje koje doprinosi ukupnoj privlačnosti odmarališta.

Luxury Experience