Prvi ekskluzivni wellness centar na Maldivima izgleda kao raj na zemlji

Maldivi se ističu na mapi sveta po svom neopisivom šarmu i romantici, a mnogi identifikuju ovu destinaciju kao ultimativno mesto za medeni mesec...

Međutim, aura koju nude bele peščane plaže i tropsko okruženje pogodna je za apsolutni mir, stvarajući savršeni ambijent za opuštanje od intenziteta svakodnevnog života.

Poslednjih godina, sva svetla su se okrenula snazi blagostanja, a luksuzna odmarališta se posebno fokusiraju na ovu temu. Maldivi se sastoje od 150 hotela, ali nijedan od njih nije fokusiran samo na dobrobit posetilaca. Sve do pojave Joali Beinga, novog rizorta koji je nedavno otvoren kako bi dokazao koliko je važno gostima pružiti jedinstvena wellness iskustva, kao nigde drugde!

Njegov dizajn deluje kao da je došao iz budućnosti, budi čula i izaziva sve da ga posete za magično iskustvo boravka! Wellness utočište "uronjeno" u očaravajuću džunglu, veliča magiju prirode. Joali Being se nalazi na udaljenom atolu Raa, gde divlje životinje podižu čula na viši nivo.

Vredi napomenuti da je novo odmaralište zaposlilo, između ostalih, lekare, specijaliste terapeute i kuvare. Programi se fokusiraju na četiri stuba: um, kožu, mikrobiom i energiju, i sadrže visokotehnološku dijagnostiku i mešavinu modernih terapija i drevnih praksi za postizanje osećaja bestežinskog stanja.

68 vila, četiri restorana i spa centara sa 39 soba izgrađeni su prema biofilnim principima zasnovanim na nauci kako bi se promovisala povezanost sa prirodom. U stvari, slamnate strukture poput hramova sa visokim plafonima, delovi peščanih podova i krovova oponašaju okeanske talase. Vile otvorenog plana imaju simpatične dodatke, dok se mini barovi izdvajaju neodoljivim dizajnom, ali i organskim sokovima, sirovim voćem i čipsom od povrća.

Restorani su maštoviti, jer nude kombinaciju maldivskih gastronomskih stilova - od Mediterana do Bliskog istoka. Mesna, riblja, vegetarijanska i veganska jela u meniju navode i broj kalorije, ugljene hidrate, masti i proteine. Na primer, začinjeni morski plodovi (290 kalorija) dobri su za mozak, dok kolač od kokosa (190 kalorija) jača imuni sistem. Hrana se fokusira na slobodu izbora a la carte, a ne stroge menije, kao i na odlična organska vina.

Pregledajte galeriju da biste otkrili kako izgleda sanjivi wellness centar koji će privući veliki broj turista koji su željni blagostanja na najlepšoj lokaciji na svetu!

Luxury Experience