Priuštite sebi trenutak blagostanja u spa centru Royal Mansour

Na samo nekoliko koraka od čuvenog trga Jemaa El Fna u srcu nezaboravnog grada Marakeša, hotel Royal Mansour je ultra luksuzni centar izuzetnosti koji svojim gostima pruža priliku da uživaju u elegantnom i uzvišenom wellness odmoru u jednom od najlepših hotela na svetu.

Ova autentična privatna medina u gradu omogućava vam da prošetate kroz bujne bašte i namenski izgrađene rijade, koji su ode marokanskim rukotvorinama, nudeći udobne salone, zasenjene terase sa privatnim bazenima, barovima i zadivljujućim pogledom na planine Atlas.

Hotel je otvorio kralj Maroka, Mohamed VI, a u isto vreme otvoren je i neveorvatan Spa Royal Mansour, pravo utočište mira i spokoja. Sa 2.500 kvadratnih metara na tri nivoa posvećena blagostanju, spa na ovom prestižnom imanju jedno je od najluksuznijih i najrenomiranijih na svetu! 

Fino izrezbarena bronzana vrata teška nekoliko tona otvaraju se i vode u uzvišeno dvorište besprekorne beline. Nakon njega, posetioci mogu prošetati kroz „Baštu citrusa” čije boje i mirisi očaravaju i opijaju svojim aromama. Čipka na zidovima od kovanog gvožđa, mozaici, fontane i drugi dekorativni elementi izrađeni su u autentičnoj marokanskoj arhitektonskoj tradiciji. Bilo je potrebno čak 1.200 majstora koji su radili tri godine da ovom spa centru podare pravi sjaj!

Klijenti će uživati u vrhunskim sadržajima uključujući deset soba za tretmane, tri privatna spa apartmana, saunu i zatvoreni bazen sa grejanjem. Od tretmana lica do izuzetnih masaža, spa centar Royal Mansour nudi beskrajne usluge posvećene dobrobiti i fitnesu. Posetioci takođe mogu uživati u kozmetičkom i frizerskom salonu. Zamišljen kao utočište mira, spa će odvesti klijente na intimno mesto posvećeno oživljavanju svih čula.

Pravi dragulj spa centra Royal Mansour je nesumnjivo hamam, koji nudi impresivno iskustvo u srcu marokanske tradicije. Vruće vodene pare, rituali lepote, delikatan piling, ceremonijalna masaža, ghassoul obloge i sprejevi sa cvetnom vodom ostaviće posetioce u stanju potpunog blaženstva!

Luxury Experience