Prepustite se čarima najvećeg spa centra u Francuskoj

Spa Lyon Plage u hotelu Lyon Metropole postao je najveći spa u Francuskoj.

Vlasnik Hotel Lyon Metropole uložio je 7 miliona evra u proširenje Spa Lyon Plage pored hotela. Ovo proširenje (sa 4.500 m² na 8.000 m²) je praćeno novim uslugama koje klijentima nude ekskluzivno iskustvo.

Već veoma cenjen po svojim izuzetnim sadržajima kao što su zatvoreni bazen od 25m, otvoreni olimpijski bazen, ekskluzivni prostor Iyashi, sobe za treniranje, itd., spa Lyon Plage je sada obogaćen novim prostorima i visokotehnološkom opremom koja kombinuje udobnost i prefinjenost.

Ogromnih 600 m2 posvećeno je blagostanju sa hamamima, saunama, kupkama za stopala, ledenom fontanom Stalagmit i infracrvenim foteljama. Tu je i Grotto, bazen od 200 kvadratnih metara opremljen vodopadima i hidromasažnim mlaznicama.

Spa centar je dobio i novu teretanu sa brojnim sportskim aktivnostima koje nadgledaju sertifikovani treneri: pilates, kros trening, oblikovanje tela, joga i istezanje su samo neke od ponuda. Nova biciklistička sala i dva terena za badminton dodati su privatnim sobama za treniranje i postojećem otvorenom teniskom terenu.

Na spratu, novi prostor od 450 kvadratnih metara u potpunosti je posvećen tretmanima blagostanja i lepote. Gosti će otkriti Signature Spa Lyon Plage tretmane, Cinq Mondes masaže, tretmane i rituale, Shiseido tretmane, kao i LPG tretmane lica i tela.

Luxury Experience