Ovo tajno skrovište na Mikonosu je riznica za ljubitelje velnesa

Nesumnjivo poznato po svojim živopisnim plažama, modernim barovima, živahnom noćnom životu i statusu omiljenog među slavnim ličnostima, kultno grčko ostrvo Mikonos dom je skrivenog blaga, tajnog delića raja.

Smešten u zalivu Ornos sa pogledom na Egejsko more nalazi se nagrađivani Kensho Ornos, boemsko velnes utočište. Inspirisan smirujućim plavim i tirkiznim nijansama mesta gde se nebo susreće sa morem, luksuzni butik hotel sa 5 zvezdica daje prioritet ravnoteži, odmoru i opuštanju.

Pogodno lociran na samo nekoliko minuta od srca grada Mikonosa, hotel gostima omogućava lak pristup živahnom noćnom životu ostrva, a istovremeno nudi miran ambijent u kom se možete opustiti uz jedinstvenu velnes ponudu.

Nakon noćnog provoda u gradu, prepustite se zasluženom uživanju u hotelskom nagrađivanom Cave Spa centru - jedinom te vrste na Mikonosu. Jedinstveno dizajniran da odražava umirujuću unutrašnjost usamljene primorske pećine, Kensho Cave Spa poziva goste da zakorače u luksuzno utočište sa prefinjenom estetikom.

Razmazite se izborom iz niza prepoznatljivih tretmana zajedno sa luksuznim sadržajima kao što su personalizovane ponude koje uključuju masaže i tretmane lica, kao i tretmane hidroterapije, terapije bojama i zvukom. Spa centar, zajedno sa objektima svetske klase, ima i zatvoreni đakuzi, hamam sobe, tropski kišni krevet i teretanu.

Sa 35 individualno stilizovanih privatnih soba i apartmana, zajedno sa luksuznim sadržajima kompanije Hermes, ovo skriveno mesto je vrhunska riznica za one koji vole da se odmore ali i prepuste čarima luksuza.

Luxury Experience