Otkrijte novu luksuznu wellness destinaciju na Maldivima

Ako tražite mesto gde možete da se prepustite savršenom opuštanju i regeneraciji tela i duše, onda bi trebalo da posetite Velaa Private Island, luksuzno privatno ostrvo na Maldivima.

Ovo ostrvo nudi ne samo prelepe plaže, kristalno čisto more i ekskluzivan smeštaj, već i novi zdravstveni i wellness centar pod nazivom Eveylaa Wellbeing.

Eveylaa Wellbeing je deo Wellbeing Village koji takođe uključuje spa centar, fitnes centar, restoran sa menijem za detoksikaciju i paviljon za jogu i pilates. Eveylaa Wellbeing se fokusira na tradicionalne rituale lečenja ajurvede i istočne medicine, koje kombinuje sa savremenim zapadnim tehnikama. Ovde možete birati između niza holističkih tretmana kao što su Shirodhara, masaže sa lekovitim uljima, parne kupke sa lekovitim biljem ili druge terapije.

Eveylaa Wellbeing vam takođe nudi mogućnost da se podvrgnete individualnoj konsultaciji sa lekarom koji će vam pomoći da odredite svoj tip doše (tip tela), što je osnovni princip ajurvede. Na osnovu vašeg tipa doše, biće vam preporučena odgovarajuća ishrana, vežbanje i plan opuštanja koji će vam pomoći da postignete harmoniju između tela i uma. Takođe možete naručiti osteopatski tretman, koji koristi istezanje i masažu za poboljšanje pokretljivosti zglobova, oslobađanje mišićne napetosti, smanjenje bolova i podsticanje zarastanja.

Nakon tretmana, možete se prepustiti zdravom i ukusnom obroku u restoranu Faiy, koji se nalazi u tropskoj bašti ostrva. Faiy znači "list" na lokalnom jeziku i odnosi se i na prirodno okruženje i na meni restorana. Ovde možete birati između jela pripremljenih od svežih namirnica i dopuniti ih zdravim sokovima i čajevima. Restoran Faiy takođe nudi personalizovani meni prema vašem tipu doše ili vašim potrebama.

Eveylaa Wellbeing je idealno mesto za one koji žele da dožive nezaboravan odmor pun blagostanja i brige o sebi. Na privatnom ostrvu Velaa možete uživati u luksuznom iskustvu kombinovanim sa poštovanjem prirode i tradicije.

Luxury Experience