Osvežite svoj duh i telo u Chiva-Som spa centru

Kada se radi o našem mentalnom i fizičkom zdravlju, moramo priznati da ne postoji ništa što je važnije od toga…

Emotivno obogaćenje i fizičko podmlađivanje su ono što nam sada treba. Pravi smo srećnici što mesto koje nam nudi upravo sve navedeno i više od toga, postoji na našoj planeti. Ono se nalazi u Hua Hinu, na Tajlandu, gde se prostor, mir i neverovatna tajlandska gostoljubivost spajaju, kako bi nam podigle duh i promenile život na bolje. Govorimo o Chiva-Som resort koji se nalazi na plaži, unutar sedam hektara predivne prirode i okruženja. Ukoliko želite da se pobrinete za svoje celokupno dobrostanje i obogaćenje duha, Chiva-Som je savršeno mesto za vas. Ovo odmaralište sadrži kolekciju od pedeset četiri jedinstvene sobe i apartmana, koji su idealni omaž elegantnoj tajlandskoj estetici. Nameštaj od tikovine i lokalni tekstili kreiraju graciozno, gostoljubivo okruženje. Ipak, najsnažnija tačka privlačnosti ovog odmarališta jeste jedinstvena mešavina programa i usluga koje će vam pomoći da uživate u godišnjem odmoru, daleko od stresa i svakodnevne rutine.

Tajland svakako ima dosta spa centara u svojoj ponudi, a Chiva-Som nam nudi holističke tehnike koje su dokazano delotvorne. Opseg tretmana tela i ponuda hidrotreapije dizajnirana je da poboljša optimalno wellness iskustvo. Palata materijala pojačava naša čula, sa sasvim prirodnim opcijama kao što su bambus i beli američki granit. Unapređeni apartmani vodene terapije sadrže tikovinu i staklene panele, a koriste kontrolisanu i pojednostavljenu paletu materijala. Sobe za tretmane su luksuzno kreirane sa interesantnim elementima rasvete, predimenzioniranim udobnim krevetima i brojnim drugim komforima.

Predlažemo vam da, kada posetite ovo odmaralište obavezno bukirate Haven Body Cocoon tretman, koji je najpopularniji deo njihove ponude, a koristi prirodne, egzotične sastojke, poput arabika kafe, kapiskuma i mirisne limunove trave.

Kada poželite odmor od čitavog sveta i nekoliko trenutaka koje ćete posvetiti sami sebi, ovaj spa centar je pravi izbor za vas.