Okupajte se u šampanjcu i 24K zlatu u ovom hotelu sa pet zvezdica

Svi zaslužujemo malo maženja nakon poslednjih 18 meseci, ali ovo je potpuno novi nivo luksuza.

Ako ste raspoloženi da se razmazite, Red Letter Days i butik hotel sa pet zvezdica, The Dial House ušuškan u selu Norfolk, imaju poslasticu u rukavu - samo za vas!

Zajedno su lansirali „Champagne and 24K Gold Pamper Experience“ koje će omogućiti gostima da se razmaze kao nikada do sada. Koncept će uključivati masku za lice od zlatnog lišća koju će vam naneti iskusni kozmetičar i još mnogo toga. Nega lica će sama po sebi podrazumevati nanošenje zlatnih listića, punu masažu ruku i glave, dvostruko čišćenje i piling sa proizvodima Temple Spa. Iskustvo će napredovati do okruženja uz sveće, sa kadom ispunjenom šampanjcem i mehurićima od 24-karatnog zlatnog lista. Gosti će moći da uživaju u boci šampanjca (za pijuckanje, a ne kupanje) i malo jagoda prekrivenih čokoladom i zlatom. Iskustvo će dalje uključivati večeru u restoranu AA Rosette The Dial House.

Pa zašto šampanjac i zlato? Da li je to samo zbog luksuza?

Komentarišući fokus na šampanjac, dr Majk Ti sa klinike za kožu Harley Street rekao je: „Velika korist šampanjca su antioksidanti koji se nalaze u ekstraktu semenki grožđa koji sadrži. Ovi antioksidanti su mnogo puta moćniji od vitamina C i vitamina E; ekstrakt semenki grožđa štiti vitalni kolagen i elastin kože od slobodnih radikala iz okoline.“

Slično govoreći o upotrebi zlata u nezi kože, Lesli Rejnolds, osnivač klinike za kožu Harley Street, rekla je: „Sigurno postoje dokazi koji ukazuju na to da zlato može imati protivupalna svojstva i antioksidativne efekte. Metal može pomoći u smanjenju upale koja uzrokuje hiperpigmentaciju i akne, smanjuje crvenilo kože i štiti od slobodnih radikala koji dovode do bora i oštećenja od sunca".

Kompletno iskustvo sa luksuznim prenoćištem za dvoje u apartmanu The Italian Palace u The Dial House, šampanjcem u sobi sa svećama i đakuzijem ispunjenim zlatom za dvoje, i luksuznim doručkom ujutru, „Champagne and 24K Gold Pamper Experience“ prodaje se po ceni od 820 dolara.

Luxury Experience