Odmor koji proizilazi iz same prirode u ADLER Spa centru na Siciliji

U srcu Mediterana, pored prirodnog rezervata Torre Salsa i samo 300 metara od mora, ADLER Spa Resort SICILIA otvoriće svoja vrata i dočekaće svoje prve goste u julu 2022.

Za razliku od mnogih odmarališta na plaži, to nije višespratna bela zgrada sa popločanim podovima, već moderno imanje od kedra i stakla, svetlo i prozračno, izgrađeno na brežuljku. Jednospratne zgrade su raspoređene na različitim terasama i organski se uklapaju u pejzaž. Iz svake sobe, i iz restorana i sa bazena, pogled seže preko borova do plaža sa belim peskom.

Priroda i prirodnost su takođe glavne teme u arhitekturi. Zeleni krovovi ukrašavaju i štite 90 soba za goste ADLER Spa Resorta SICILIA. Za nameštaj su korišćeni sicilijanski materijali kao što je kamen od lave, kao i terakruda, crvena zemlja sa Etne, kojom su zidovi malterisani. Vulkansko poreklo obezbeđuje prijatnu klimu u prostoriji - zidovi mogu da apsorbuju vlagu i ponovo je ispuštaju.

Možete šetati okruženi maslinjacima do restorana, spa centara, teretane ili tri zagrejana bazena - od kojih je jedan napunjen morskom vodom. Povrće i voće za sopstvenu kuhinju uzgaja se na prostranim terenima odmarališta, dok se u susedstvu se nalaze male farme - idealno za ADLER kredo "Od farme do stola".

Polupansion uključuje bogat doručak na bazi švedskog stola sa domaćim pecivima, vitaminskim sokovima i mnogim sicilijanskim specijalitetima, kao i a la carte gurmansku večeru. 

Odmaralište takođe nudi jedinstvena iskustva koja ne smete propustiti. Osetite svoju unutrašnju lakoću tokom svakodnevnih sesija joge, uživajte u slobodi planinarenja, biciklizma, jahanja, golfa, kao i vožnje kanuom ili otkrijte nova mesta.

Pripremite se za jedinstveni odmor koji proizilazi iz same prirode.

Luxury Experience